Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 9 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Επιστρέφουν τα χρήματα οι μαϊμού τυφλοί της Ζακύνθου!

Επιστρέφουν τα χρήματα οι μαϊμού τυφλοί της Ζακύνθου!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 20.09.2012 | 14:53
Πρώτη δημοσίευση: 20.09.2012 | 14:52

Τα χρήματα που εισέπρατταν επί σειρά ετών παράνομα κάνοντας τους τυφλούς, θα κληθούν να επιστρέψουν οι δεκάδες “μαϊμού” τυφλοί της Ζακύνθου. Πως θα γίνει η διαδικασία;

Τα συναρμόδια υπουργεία Υγείας και Εργασίας σε συνεννόηση με την ελληνική δικαιοσύνη και τις οικονομικές υπηρεσίες, αναμένεται να ξεκινήσουν διαδικασία είσπραξης όλων των χρημάτων από τα επιδόματα που είχαν λάβει παράνομα τα τελευταία 20 χρόνια. Τα χρήματα με βάσει τον ισχύοντα νόμο αναμένεται να επιστραφούν με τον προβλεπόμενο τόκο. Για όσους δεν προσέλθουν τα χρήματα θα γίνουν απαιτητά μέσω της εφορίας.


Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr
   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Κεφαλονιά: Συγκίνηση για τα ''πάθη'' 50 ναυαγών - Αβοήθητοι σε σκάφος για μόλις 8 άτομα! Κεφαλονιά: Συγκίνηση για τα ''πάθη'' 50 ναυαγών - Αβοήθητοι σε σκάφος για μόλις 8 άτομα!
  2. Κεφαλονιά: Θρίλερ με σήμα κινδύνου από σκάφος - 13 παιδιά ζητούν βοήθεια επειγόντως! Κεφαλονιά: Θρίλερ με σήμα κινδύνου από σκάφος - 13 παιδιά ζητούν βοήθεια επειγόντως!
  3. Ζάκυνθος: Μαζεύουν τα σκουπίδια - Λύση στο αδιέξοδο που δημιούργησε εστίες μόλυνσης! Ζάκυνθος: Μαζεύουν τα σκουπίδια - Λύση στο αδιέξοδο που δημιούργησε εστίες μόλυνσης!