Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Fitness Live Chat… Τα πάντα γύρω από την υγεία του δέρματος

H δερματολόγος αισθητικός των επωνύμων Μάργκυ Καπελλάρη θα βρεθεί στο TLIFE για να απαντήσει σε όλες τις απορίες σου

Πώς θα μπορέσω να αποκτήσω τέλειο μαύρισμα χωρίς να βάλω σε κίνδυνο την επιδερμίδα μου; Μπορώ να κάνω καθαρισμό προσώπου τώρα που είναι καλοκαίρι; Κάνει καλό το θαλασσινό νερό στο δέρμα μου; Πώς θα αποφύγω τις ρυτίδες στο πρόσωπο από τον ήλιο; Μπορώ να κάνω κάτι με το λιπαρό δέρμα;

Όλες οι απορίες γύρω από την υγιή και λαμπερή επιδερμίδα θα λυθούν στο Fitness Live Chat αυτή την Πέμπτη 7 Ιουλίου. Η γνωστή δερματολόγος – αισθητικός Μάργκυ Καπελλάρη στα χέρια της οποίας εμπιστεύονται την ομορφιά τους πολλοί επώνυμοι, θα βρίσκεται μπρόστα στον υπολογιστή για να μιλήσει μαζί σου ζωντάνα για δύο ολόκληρες ώρες από τις 16.00 μέχρι τις 18.00.

Μπες στην παρέα του TLIFE και βρες τις απαντήσεις σε κάθε σου ερώτημα γύρω από την υγεία και την ομορφιά του δέρματος. Μπες στην παρέα του Live Chat και παράλληλα δήλωσε συμμετοχή για 3 θεραπείες προσώπου από την ίδια την κα. Καπελάρη.

Κάνε κλικ εδώ για να μπεις στην special page του live chat, να αφήσεις την ερώτησή σου. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και λάβε μέρος στον super διαγωνισμό!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε