Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΕΝΦΙΑ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Λιακάδα 14 Αθήνα Αναλυτικά

Φθηνές πλαστικές στο ΕΣΥ;

Φθηνές πλαστικές στο ΕΣΥ;
ΦΩΤΟ
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 06.02.2010 | 11:19
Πρώτη δημοσίευση: 06.02.2010 | 11:19

Το υπουργείο Υγείας μελετά να παρέχουν τα δημόσια νοσοκομέια φθηνές πλαστικές επεμβάσεις σε όλους.

Αισθητικές φύσεως χειρουργικές επεμβάσεις μελετά το υπουργείο Υγείας να περιλάβει στα δημόσια νοσοκομεία, το κόστος των οποίων θα είναι σαφώς χαμηλότερο από αυτό που υπάρχει στα ιδιωτικά κέντρα. 

Σύμφωνα με το σκεπτικό του υπουργείου, οι ενδιαφερόμενοι θα καλύπτουν από μόνοι τους το κόστος των επεμβάσεων, ενώ οι ιατρικές εξετάσεις και τα χειρουργεία θα πραγματοποιούνται ημέρες και ώρες χωρίς μεγάλη κίνηση και όταν η λειτουργία των χειρουργείων είναι περιορισμένη. 

Σε αυτή την κίνηση έρχεται να προστεθεί και η διαπίστωση πως πολλοί ασφαλισμένοι που θέλουν να υποβληθούν σε μία χειρουργική επέμβαση αισθητικής φύσεως δηλώνουν σε συνεννόηση με τον γιατρό τους κάποια πάθηση, προκειμένου η επέμβαση να καλυφθεί από τα ασφαλιστικά τους ταμεία. 

Η κίνηση αυτή προβλέπει ότι οι γιατροί και όσοι εμπλακούν σε αυτό θα αμείβονται από τον λεγόμενο κουμπαρά των απογευματινών ιατρείων. 

Σύμφωνα πάντως με τα στοιχεία που υπάρχουν εκτιμάται ότι οι επεμβάσεις αισθητικής φύσεως ανέρχονται σε 15.000 ετησίως.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Καμπανάκι υγείας από την κατανάλωση αλκοόλ – Τι έδειξε για τις γυναίκες διεθνής έρευνα Καμπανάκι υγείας από την κατανάλωση αλκοόλ – Τι έδειξε για τις γυναίκες διεθνής έρευνα
  2. Χρέωση 5-10 λεπτών στις πλαστικές σακούλες Χρέωση 5-10 λεπτών στις πλαστικές σακούλες
  3. Ψώρα ή ψωρίαση; Πώς θα καταλάβετε τι έχετε – Οι διαφορές στα συμπτώματα Ψώρα ή ψωρίαση; Πώς θα καταλάβετε τι έχετε – Οι διαφορές στα συμπτώματα
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook