Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΑΕΔ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Λίγα Σύννεφα 12 Αθήνα Αναλυτικά

Γιατί οι Έλληνες γύρισαν την πλάτη στη δωρεάν οργάνων;

Γιατί οι Έλληνες γύρισαν την πλάτη στη δωρεάν οργάνων;
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 21.03.2013 | 13:02

Το μνημόνιο χτυπά όπως φαίνεται και την ευαισθησία μας καθώς έπεσε κατακόρυφα ο αριθμός των ανθρώπων που αποφασίζουν να κάνουν ένα δώρο ζωής μετά θάνατον χαρίζοντας τα όργανά τους.

Ειδικότερα δραματικά μειωμένος  είναι ο αριθμός των μεταμοσχεύσεων στην Ελλάδα κατά τους πρώτους τρεις μήνες του 2013.
Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσαν τα μέλη της  Ελληνικής Εταιρείας Μεταμοσχεύσεων και της  Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Ήπατος, οι πολιτικές των τελευταίων ετών επηρεάζουν αρνητικά τις μεταμοσχεύσεις δημιουργώντας «αναχώματα», τόσο στην παροχή της αναγκαίας φαρμακευτικής θεραπείας όσο και της κατάλληλης και εξειδικευμένης ιατρικής περίθαλψης σε ευαίσθητα κοινωνικές ομάδες όπως οι μεταμοσχευμένοι ήπατος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.gr


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Έρπης γεννητικών οργάνων: ΟΛΑ τα Αίτια και συμπτώματα σε άντρες και γυναίκες Έρπης γεννητικών οργάνων: ΟΛΑ τα Αίτια και συμπτώματα σε άντρες και γυναίκες
  2.  Πιλότος μαχητικού έπεσε στη θάλασσα! Έλληνες και Αιγύπτιοι στη μάχη για τη διάσωση "Πιλότος μαχητικού έπεσε στη θάλασσα! Έλληνες και Αιγύπτιοι στη μάχη για τη διάσωση"
  3.  Μείωση χρέους 20% μέχρι το 2060  – Γιατί θα έρθει...  κόφτης "Μείωση χρέους 20% μέχρι το 2060" – Γιατί θα έρθει... "κόφτης"
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook