Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Η κρίση δεν επηρέασε το ερωτικό κυνήγι!

Η κρίση δεν επηρέασε το ερωτικό κυνήγι!

Tο 44% λένε ότι η κρίση και η στενότητα δεν τους επηρεάζει πολύ στην ανεύρευση ερωτικού συντρόφου κοινώς “καμάκι” και το 31,3% ότι δεν τους έχει επηρεάσει καθόλου.

Η κρίση δεν φαίνεται να φτάνει μέχρι το κρεβάτι μας. Τουλάχιστον των νεαρών Ελλήνων που δηλώνουν ότι η έλλειψη χρημάτων δεν εμποδίζει τη σεξουαλική τους ζωή και τη διάθεσή τους για φλερτ.

Σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Σεξουαλικής και Ψυχικής Υγείας που δημοσιεύει ο Ελ. Τύπος το 38,9% των νέων αισθάνεται καλά με τη σεξουαλικότητά του ενώ το 37,2% αισθάνεται πολύ καλά. Οι άνδρες μάλιστα εμφανίζονται πιο ικανοποιημένοι από τις γυναίκες.

Σε ερώτηση για το βαθμό ικανοποίησης από τη σεξουαλική τους ζωή το 44,1% των ερωτηθέντων απαντά αρκετά ενώ πολύ ικανοποιημένο είναι το 21,3%.

Όσον αφορά την επιρροή της οικονομικής κρίσης, το 37,6% λέει ότι δεν τους έχει επηρεάσει και τόσο ενώ το 30% ότι δεν τους έχει επηρεάσει καθόλου. Μόνο το 10% αναφέρει ότι έχει προβλήματα στην ερωτική του ζωή λόγω κρίσης.

Επίσης το 44% λένε ότι η κρίση και η στενότητα δεν τους επηρεάζει πολύ στην ανεύρευση ερωτικού συντρόφου κοινώς “καμάκι” και το 31,3% ότι δεν τους έχει επηρεάσει καθόλου.

Σημαντικό είναι ότι το 46,9% αναφέρουν ότι αισθάνεται άνετα με το άλλο φύλο ή με τα άτομα του αντίθετου φύλου που τους ενδιαφέρουν.

Υγεία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε