Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 20 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Iatropedia.gr: Παγκόσμιος "πόλεμος" στα τροχαία

Iatropedia.gr: Παγκόσμιος `πόλεμος` στα τροχαία
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 29.09.2011 | 07:13
Πρώτη δημοσίευση: 29.09.2011 | 07:13

Σχεδόν 3 άνθρωποι τη μέρα κατά μέσο όρο χάνουν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα σε περιόδους γιορτών στη χώρα μας.

Ο ΟΗΕ εξέδωσε σχέδιο για την οδική ασφάλεια και ισχύει από φέτος έως το 2020.

Το σχέδιο προβλέπει ένα γενικό πλαίσιο δραστηριοτήτων που μπορεί να υλοποιήσει η κάθε χώρα. Ο αριθμός των τροχαίων ατυχημάτων σε όλη τη γη είναι ένα από τα κύρια αίτια των θανάτων των συνανθρώπων μας. Ειδικά στη χώρα μας τα τροχαία ατυχήματα σε όλη την επικράτεια μπορεί να ξεπεράσουν τα 50 άτομα σε περιόδους εορτών. Θα λέγαμε μια μικρή πολεμική επιχείρηση κάθε σαββατοκύριακο.

Η δεκαετία δράσης 2011-2020 για την οδική ασφάλεια περιγράφεται στο παγκόσμιο σχέδιο του ΟΗΕ. Είναι σημαντικής αξίας ότι κατόπιν παγκόσμιας διαβούλευσης, επιστήμονες διαφόρων κατηγοριών μέσω συνεδριάσεων στο διαδίκτυο, κατέληξαν σε ένα παγκόσμιο σχέδιο για την οδική ασφάλεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com
   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Θεσσαλονίκη: Δύο νεκροί σε τροχαία - Αίμα στην Εγνατία και την εθνική οδό! Θεσσαλονίκη: Δύο νεκροί σε τροχαία - Αίμα στην Εγνατία και την εθνική οδό!
  2. Γάλα γαϊδούρας: Τα οφέλη του για την υγεία σας – Γιατί θεωρείται υπερτροφή Γάλα γαϊδούρας: Τα οφέλη του για την υγεία σας – Γιατί θεωρείται υπερτροφή
  3. Τι λέει η Βίκυ Σταμάτη για την επιστροφή του Άκη Τσοχατζόπουλου στη φυλακή Τι λέει η Βίκυ Σταμάτη για την επιστροφή του Άκη Τσοχατζόπουλου στη φυλακή