Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Ηλεία: Παιδιά σε ΜΕΘ με Η1Ν1 – Εξάχρονο σε κρίσιμη κατάσταση!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Προσοχή συστήνουν οι λοιμωξιολόγοι σε όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού για τουλάχιστον ένα μήνα ακόμη, για να αποφευχθούν οι σοβαρές επιπτώσεις της μη έγκαιρης διάγνωσης του ιού Η1Ν1…

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της παιδιατρικής κλινικής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πάτρας νοσηλεύεται από χθες ένα 6χρονο παιδί από τα Γιάννενα. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, η κατάστασή του είναι αρκετά σοβαρή και αύριο οι γιατροί θα έχουν στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία που θα καταδεικνύουν αν έχει προσβληθεί από τον Η1Ν1.

Στο μεταξύ καλύτερα στην υγεία του είναι και ο 55χρονος που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ ενηλίκων από την προηγούμενη εβδομάδα έχοντας νοσήσει από τον συγκεκριμένο ιό. Μάλιστα εντός των επομένων ημερών θα μεταφερθεί στην παθολογική κλινική.

Αρκετά είναι τα περιστατικά παιδιών που τις τελευταίες ημέρες έχουν μεταφερθεί και στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων με συμπτώματα σοβαρής εποχικής ίωσης ή του Η1Ν1. Ένα παιδί χρειάστηκε μάλιστα να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ενώ το τελευταίο 15νθημερο διακομίστηκαν τουλάχιστον 5 σοβαρά περιστατικά.

Δυτική Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε