Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Και “τυφλοί” με φοβερό… σημάδι στο γιαούρτωμα! – Κύκλωμα με “πολιτικές πλάτες”;

Αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι τουλάχιστον εξοργιστικά. Μετά την επιδημία… τυφλότητας που αποκαλύφθηκε στη Ζάκυνθο οι καταγγελίες πέφτουν βροχή.

Ο ίδιος ο δήμαρχος λέει πως όχι απλά όλοι οι μαϊμού τυφλοί είχαν βεβαίωση από τον ίδιο γιατρό που παραμένει στη θέση του, αλλά φαίνεται πως το κύκλωμα είχε και πολιτικές “πλάτες”.

Ο Σ. Μποζίκης, δήμαρχος της Ζακύνθου μιλώντας στο Mega πως “με τα επιδόματα αυτά ο νομάρχης έπαιρνε τις εκλογές”.

Η καταγγελία του δημάρχου έρχεται να “κουμπώσει” λένε κάποιοι με παρόμοια φαινόμενα σε χρονιές δημοτικών εκλογών. Το 2010 που ήταν χρονιά εκλογών στην Πιερία για παράδειγμα οι άνθρωποι που έπαιρναν επίδομα βαριάς αναπηρίας αυξήθηκαν κατά 354 άτομα, ενώ στη Θεσσαλονίκη οι δικαιούχοι αυξήθηκαν κατά τουλάχιστον 1.300 άτομα! (Διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση).

Πόσο πραγματικά ανήμποροι ήταν οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους φαίνεται και από τα όσα λέει ο δήμαρχος Ζακύνθου.

Οι… “τυφλοί” του νησιού του όταν αποκαλύφθηκε η απάτη τους πρωτοστάτησαν στα επεισόδια εναντίον του πετώντας του γιαούρτια! “Αυτά τα γιαούρτια που έφαγα είναι παράσημα για μένα”, λέει ο κ. Μποζίκης.

Διαβάστε επίσης:
Ο “τυφλός” ταξιτζής και οι απίθανες βεβαιώσεις για επιδόματα!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε