Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Κλείνουν τα σχολεία αφού δεν τηρούνται οι κανόνες υγιεινής!

Αδειάζουν οι σχολικές τάξεις από τη γρίπη... Φωτό Eurokinissi
Αδειάζουν οι σχολικές τάξεις από τη γρίπη... Φωτό Eurokinissi

Τα σχολεία βάζουν λουκέτο το ένα μετά το άλλο ενώ όπως αποκαλύπτει το Newist τα περισσότερα σχολεία και σε ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα δεν έχουν ούτε νερό!

 

Χωρίς τις φωνές των μαθητών θα μείνουν από σήμερα και άλλα σχολεία σε όλη τη χώρα. Τα κρούσματα της νέας και εποχικής γρίπης αυξάνονται καθημερινά ενώ συνολικά έχουν κλείσει 70 σχολεία και τμήματα σε όλη τη χώρα.
 
Από σήμερα λοιπόν και για τις επόμενες επτά ημέρες κλειστά θα είναι:
 
Στην Αθήνα: τα τμήματα ΣΤ1, ΣΤ2 και η Ε’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου της Σχολής Χιλλ, το 1ο Νηπιαγωγείο Πετρούπολης, τα τμήματα Α4, Δ1, Δ2, Δ5 του Δημοτικού Σχολείου της Σχολής Μωραΐτη,
το τμήμα Δ1 του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω, το τμήμα Ε4 του Δημοτικού Σχολείου «Χρυσοστόμου Σμύρνης» του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης,
η Β’ Τάξη του 107ου δωδεκαθέσιου ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, το 1ο τμήμα της Β’ Τάξης του Ιδιωτικού Γυμνασίου Ηρακλείου Αττικής «Η Ελληνική Παιδεία»,
το τμήμα Γ3 του 1ου Γυμνασίου Ν. Φιλαδέλφειας, τα τμήματα Γ1, Γ2 και Ε2 του 16ου δωδεκαθέσιου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου.
 
Στους άλλους νομούς της χώρας:
 
Νομός Θεσσαλονίκης: Tα τμήματα Α2, Β4, Γ1, του 1ου Γυμνασίου Πεύκων Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Β2 του Λυκείου του Πειραματικού σχολείου Θεσσαλονίκης, τα τμήματα Β1, Β2, Β3 του 3ου ΓΕΛ Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης.
 
Νομός Πέλλας: H Δ Τάξη του επταθέσιου Δημοτικού Σχολείου Νέας Πέλλας. Το ολοήμερο διθέσιο Νηπιαγωγείο Αψαλού. Το ολοήμερο πενταθέσιο Δημοτικό Σχολείο Αψαλού. Η Δ και η ΣΤ τάξη του 4ου Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας.
 
Νομός Ημαθίας: To Νηπιαγωγείο Ν. Νικομήδειας του Νομού Ημαθίας. O 1ος παιδικός σταθμός του Δήμου Βέροιας.
 
Νομός Εβρου: Τα τμήματα Γ1, Β3, Γ3, Δ1, Δ2, ΣΤ1 του 9ου Δημοτικού Αλεξανδρούπολης.
 
Νομός Τρικάλων: Tο Γυμνάσιο και Tο Λύκειο του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων.
 
Νομός Δωδεκανήσου: Tα τμήματα Α1 Α2, Α3, Β1, Β2, Β3, Γ1, του Γυμνασίου και το τμήμα Α1 του Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Ρόδου.
 
Και ενώ τμήματα και σχολεία κλείνουν το ένα μετά το άλλο όπως αποκάλυψε το Newsit.gr τα περισσότερα σχολεία δεν έχουν ούτε σαπούνι για να μπορούν να τηρούν τους βασικούς κανόνες υγιεινής οι μαθητές. 

Οι νέες αποκαλύψεις του Newsit.gr δείχνουν ότι στο ΤΕΙ Πειραιά δεν υπάρχει ούτε…νερό για να μπορούν να πλένονται οι φοιτητές.

Γρίπη Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε