Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Κρήτη:”Βραχνάς” η παράνομη πορνεία-Εκτός ελέγχου η κατάσταση στα χωριά!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Σοκ και στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα στο Ηράκλειο έχει προκαλέσει η είδηση με τις ιερόδουλες-φορείς του Aids, οι
οποίες είχαν συνευρεθεί με εκατοντάδες άνδρες χωρίς προφύλαξη.

Είναι ενδεικτικό ότι κατά την διάρκεια της νύχτας έγινε μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας σε οίκους ανοχής στην πόλη του Ηρακλείου, κάτι που είχε να γίνει συντονισμένα εδώ και πολύ καιρό.

Το πρόβλημα της πορνείας και κυρίως ανήλικων κοριτσιών από οικογένειες οικονομικών μεταναστών απασχολεί σοβαρά και την εισαγγελία Ηρακλείου, η οποία έχει δώσει αλλεπάλληλες παραγγελίες προς τις αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες για τη διενέργεια ελέγχων και τη διερεύνηση καταγγελιών που προκαλούν ανατριχίλα.

Kλιμάκιο αστυνομικών και υγειονομικών υπαλλήλων ήλεγξαν εξονυχιστικά τους περισσότερους από τους εννέα οίκους ανοχής που λειτουργούν στην πόλη του Ηρακλείου σε μία προσπάθεια να έχουν σαφή εικόνα των συνθηκών εργασίας των κοριτσιών που εργάζονται σε αυτούς. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο cretalive.gr, ότι η κατάσταση στους οίκους ανοχής του Ηρακλείου είναι λίγο-πολύ ελεγχόμενη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να λαμβάνουν τα μέτρα τους και
να διενεργούνται οι απαραίτητοι έλεγχοι. 

Το μεγάλο πρόβλημα ωστόσο είναι η παράνομη πορνεία με τους αστυνομικούς να “σηκώνουν” τα χέρια ψηλά αφού η κατάσταση είναι σχεδόν αναξέλεγκτη. Μιλάμε πλέον για τις εκατοντάδες γυναίκες, στην συντριπτική τους πλειονότητα αλλοδαπές, οι οποίες εκδίδονται ακόμα και χωρίς προφύλαξη για μερικά ευρώ. Δέχονται να συνευρεθούν με τον καθένα, από τον υπερήλικα μέχρι τον τοξικομανή για πέντε ευρώ, για ένα σουβλάκι ή μία τηλεκάρτα.

Αυτό συνέβη χθες (02-05-2012) στην “καρδιά” της πόλης του Ηρακλείου όπου νεαρή Βουλγάρα, ηλικίας 21 ετών, διαμαρτυρόταν σε μεσήλικα επειδή πληρώθηκε για την “βίζιτα” με πέντε ευρώ και μία τηλεκάρτα.

Πρόκειται κατά κύριο λόγο για κοπέλες που ζουν στα όρια της οικονομικής και ανθρώπινης εξαθλίωσης, χωρίς καν την στοιχειώδη υγιεινή, οι οποίες ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμες να “θυσιαστούν” χωρίς καμία απολύτως προφύλαξη μόνο και μόνο για να εξασφαλίσουν μερικά ευρώ και φαγητό, ενώ σε άλλες περιπτώσεις που αφορούν κυρίως Ελληνίδες, η παράνομη πορνεία έχει να κάνει κατά κύριο λόγο με τα ναρκωτικά και την εξασφάλιση της δόσης τους.

Αυτή η κατάσταση έχει ως συνέπεια να έχουν αυξηθεί στο κατακόρυφο οι σεξουαλικώς μεταδιδόμενες ασθένειες όπως και τα κρούσματα ηπατίτιδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Πανικός στις “πιάτσες” της Αθηνάς – Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από την εκπομπή του Ν.Ευαγγελάτου

Αχαϊα: Εφιαλτικά στοιχεία για το Aids – Μολυσμένα 40 άτομα!

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε