Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Λουκάνικα, μπέικον, και χάμπουργκερ αυξάνουν κατά 20% τις πιθανότητες θανάτου

Λουκάνικα, μπέικον, και χάμπουργκερ αυξάνουν κατά 20% τις πιθανότητες θανάτου
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 14.03.2012 | 10:41
Πρώτη δημοσίευση: 14.03.2012 | 10:41

Το κόκκινο κρέας δεν είναι τελικά, τόσο αθώο για την υγεία μας.

Μεγάλη αλλά και μακρόχρονη επιστημονική έρευνα αποφάνθηκε ότι η κατανάλωση κόκκινου κρέατος, μας κάνει ευάλωτους στις αρρώστιες και μας στέλνει πιο γρήγορα στο θάνατο, αφού, αυξάνει τον κίνδυνο για καρκίνο και καρδιά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com



   Διαδώστε αυτό το άρθρο