Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΑΕΔ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Συννεφιά 11 Αθήνα Αναλυτικά

Λουκάνικα, μπέικον, και χάμπουργκερ αυξάνουν κατά 20% τις πιθανότητες θανάτου

Λουκάνικα, μπέικον, και χάμπουργκερ αυξάνουν κατά 20% τις πιθανότητες θανάτου
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 14.03.2012 | 10:41
Πρώτη δημοσίευση: 14.03.2012 | 10:41

Το κόκκινο κρέας δεν είναι τελικά, τόσο αθώο για την υγεία μας.

Μεγάλη αλλά και μακρόχρονη επιστημονική έρευνα αποφάνθηκε ότι η κατανάλωση κόκκινου κρέατος, μας κάνει ευάλωτους στις αρρώστιες και μας στέλνει πιο γρήγορα στο θάνατο, αφού, αυξάνει τον κίνδυνο για καρκίνο και καρδιά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com



   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Αν πίνεις έτσι τον καφέ σου, ίσως είσαι… ψυχοπαθής! Αν πίνεις έτσι τον καφέ σου, ίσως είσαι… ψυχοπαθής!
  2. Σαπεκοένσε: Επιδεινώθηκε η υγεία του Νέτο Σαπεκοένσε: Επιδεινώθηκε η υγεία του Νέτο
  3. Εγκεφαλική υγεία: Ποια σωματική άσκηση σηκώνει ασπίδα στο Αλτσχάιμερ Εγκεφαλική υγεία: Ποια σωματική άσκηση σηκώνει ασπίδα στο Αλτσχάιμερ
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook