Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΣΚΑΡ 2017· ΜΠΛΟΚΑ ΑΓΡΟΤΩΝ Συννεφιά 12 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Λουκάνικα, μπέικον, και χάμπουργκερ αυξάνουν κατά 20% τις πιθανότητες θανάτου

Λουκάνικα, μπέικον, και χάμπουργκερ αυξάνουν κατά 20% τις πιθανότητες θανάτου
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 14.03.2012 | 10:41
Πρώτη δημοσίευση: 14.03.2012 | 10:41

Το κόκκινο κρέας δεν είναι τελικά, τόσο αθώο για την υγεία μας.

Μεγάλη αλλά και μακρόχρονη επιστημονική έρευνα αποφάνθηκε ότι η κατανάλωση κόκκινου κρέατος, μας κάνει ευάλωτους στις αρρώστιες και μας στέλνει πιο γρήγορα στο θάνατο, αφού, αυξάνει τον κίνδυνο για καρκίνο και καρδιά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com



   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Ποια ήταν η σέξι ξανθιά που έβαλε φωτιά -με το καυτό τσιφτετέλι- στον Σπύρο Παπαδόπουλο; Ποια ήταν η σέξι ξανθιά που έβαλε φωτιά -με το καυτό τσιφτετέλι- στον Σπύρο Παπαδόπουλο;
  2. Βόλος: Διαρρήκτες... νοικοκύρηδες – Μπήκαν, μαγείρεψαν, στόλισαν κι έφυγαν! Βόλος: Διαρρήκτες... νοικοκύρηδες – Μπήκαν, μαγείρεψαν, στόλισαν κι έφυγαν!
  3. Τι λένε οι ψυχολόγοι για όσους μιλάνε συχνά στον εαυτό τους… Τι λένε οι ψυχολόγοι για όσους μιλάνε συχνά στον εαυτό τους…
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook