Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΣΚΑΡ 2017· ΜΠΛΟΚΑ ΑΓΡΟΤΩΝ Μερικά Σύννεφα 7 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μίζες μαμούθ σε νοσοκομειακούς γιατρούς δια χειρός ΗΠΑ!

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 20.03.2012 | 14:29
Πρώτη δημοσίευση: 20.03.2012 | 14:29

Άμεσα, οι ελληνικές αρχές θα αποστείλουν αίτημα δικαστικής συνδρομής στις ΗΠΑ για το θέμα της δωροδοκίας νοσοκομειακών γιατρών από εταιρία ιατρικών μηχανημάτων. Το αίτημα αφορά την δεκαετία1998 – 2008.

Όπως αναφέρεται σε έγγραφο του υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέα Λοβέρδου το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή, «η Επιτροπή Προμηθειών Υγείας παρακολουθεί με ενδιαφέρον τη διερεύνηση της υπόθεσης σχετικά με τη δωροδοκία προσωπικού ελληνικών νοσοκομείων» και σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει ως τώρα, «έχουν γίνει ενέργειες από την Εισαγγελία Αθηνών, έχει ήδη σχηματισθεί προκαταρκτική δικογραφία για την Εταιρεία Smith and Nephew και εκκρεμεί η αποστολή αιτήματος δικαστικής συνδρομής προς τις Αμερικανικές δικαστικές αρχές».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
 1. Ποια ήταν η σέξι ξανθιά που έβαλε φωτιά -με το καυτό τσιφτετέλι- στον Σπύρο Παπαδόπουλο; Ποια ήταν η σέξι ξανθιά που έβαλε φωτιά -με το καυτό τσιφτετέλι- στον Σπύρο Παπαδόπουλο;
 2. Ύποπτες δωρεές, εικονικές εισαγωγές και πλαστές αναρρωτικές – Το πάρτι στα νοσοκομεία και ένα πόρισμα… φωτιά "Ύποπτες" δωρεές, εικονικές εισαγωγές και πλαστές αναρρωτικές – Το "πάρτι" στα νοσοκομεία και ένα πόρισμα… "φωτιά"
 3. Μποναμάς 1,6 δις ευρώ από Παπαγγελόπουλο στην κυβέρνηση "Μποναμάς" 1,6 δις ευρώ από Παπαγγελόπουλο στην κυβέρνηση
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook