Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Μερικά Σύννεφα 20 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μόνο με φρικιαστικές εικόνες τα πακέτα των τσιγάρων στην Αυστραλία - ΦΩΤΟ

Μόνο με φρικιαστικές εικόνες τα πακέτα των τσιγάρων στην Αυστραλία - ΦΩΤΟ
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 01.12.2012 | 17:22

Θεωρείται από τους πιο σκληρούς αντικαπνιστικούς νόμους του κόσμου. Στην Αυστραλία, από σήμερα τα πακέτα των τσιγάρων - ανεξαρτήτως μάρκας - κυκλοφορούν με αποκρουστικές φωτογραφίες.

Οι μάρκες των τσιγάρων διακρινονται μόλις με μικρά γράμματα και αυτό που ξεχωρίζει είναι διάφορες ασθένειες που προκαλεί το κάπνισμα. Καρκίνος του στόματος με φωτογραφία που δείχνει με σκληρό τρόπο τι μπορεί να συμβεί. Γάγγραινα και δεκάδες άλλες ασθένειες που απεικονίζονται με τρόπο που σοκάρει.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το κάπνισμα μας χαζεύει

 

Τι είναι η “κάρτα του καπνιστή” και πως εφαρμόζεται;


 

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Πέντε σε δίκη για την εξαφάνιση μεγάλης ποσότητας τσιγάρων από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης Πέντε σε δίκη για την εξαφάνιση μεγάλης ποσότητας τσιγάρων από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης
  2. Πεθαίνουν τα κοράλλια! Πρωτοφανές επεισόδιο λεύκανσης στο Μεγάλο Κοραλλιογενές Φράγμα της Αυστραλίας! Πεθαίνουν τα κοράλλια! Πρωτοφανές επεισόδιο λεύκανσης στο Μεγάλο Κοραλλιογενές Φράγμα της Αυστραλίας!
  3. Έφαγε ένα σκασμό θαλασσινά και έπεσε στην θάλασσα όταν ήρθε ο λογαριασμός! Έφαγε ένα σκασμό θαλασσινά και έπεσε στην θάλασσα όταν ήρθε ο λογαριασμός!