Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Nέα Ελληνική Ανόρθωση – Όλη η πλατφόρμα Λοβέρδου

“H εκλογή προέδρου πρέπει να γίνει τις επόμενες ημέρες. Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο και μεταρρυθμιστικό κόμμα”, είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Λοβέρδος.

“Είναι παράδοξο να μιλάμε για ενιαίο και όλον ΠΑΣΟΚ, αλλά έχει ακρωτηριαστεί αλλά πρέπει να το ανασυστήσουμε και να το αναστήσουμε”, είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Η παρουσίαση των θέσεων του κ. Λοβέρδου, που συνοψίζονται στο κείμενο υπό τον τίτλο «Νέα Ελληνική Ανόρθωση», έγινε λίγες ώρες πριν την κρίσιμη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, όπου ο Γ.Παπανδρέου αναμένεται να δεχθεί εισηγήσεις για επίσπευση των διαδικασιών αλλαγής προέδρου.

Παρόντες στην εκδήλωση είναι οι Ευάγγελος Βενιζέλος, Γιάννης Ραγκούσης, Δημήτρης Κρεμαστινός, Μάρκος Μπόλαρης, Χρήστος Αηδόνης, Νάντια Γιαννακοπούλου, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Μιχάλης Τιμοσίδης, Θανάσης Οικονόμου, Κώστας Σπηλιόπουλος, Γιώργος Ντόλιος, Χρήστος Πρωτόπαππας, Πάρις Κουκουλόπουλος και Θεοδώρα Τζάκρη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ “ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ”

Στις 14:30 το μεσημέρι η ανεξάρτητη βουλευτής Λούκα Κατσέλη θα δώσει συνέντευξη Τύπου στην οποία θα αναλύσει τους λόγους που την οδήγησαν να καταψηφίσει το νέο Μνημόνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΣΟΚ: εκλογή αρχηγού άμεσα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε