Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Νοσοκομείο και υπουργείο Υγείας δείχνουν την ΕΛ.ΑΣ για τον φρουρό σε άρρωστη γυναίκα χωρίς χαρτιά

Νοσοκομείο και υπουργείο Υγείας δείχνουν την ΕΛ.ΑΣ για τον φρουρό σε άρρωστη γυναίκα χωρίς χαρτιά
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 29.11.2012 | 21:46
Πρώτη δημοσίευση: 29.11.2012 | 21:46

 «Ουδεμία σχέση έχει η διοίκηση του Νοσοκομείου και το υπουργείο Υγείας με την τοποθέτηση αστυνομικού φρουρού έξω από το δωμάτιο νοσηλευόμενης αλλοδαπής», καθώς η απόφαση τοποθέτησής του είναι στην δικαιοδοσία των υπηρεσιών της Αστυνομίας, αναφέρει ανακοίνωση της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής που υπογράφει ο διοικητής Κοντοζαμάνης Βασίλειος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση την προηγούμενη Δευτέρα, εισήχθη στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Οι Αγ. Ανάργυροι», αλλοδαπή γυναίκα, με σοβαρό πρόβλημα υγείας και χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα παραμονής της στη χώρα.

Από τη διοίκηση του Νοσοκομείου, το επιστημονικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, της παρεσχέθη η ενδεικνυόμενη ιατρική φροντίδα και διενεργήθη χειρουργική επέμβαση.

Στη συνέχεια, αναφέρει η ανακοίνωση, «η αρμόδια υπηρεσία του Νοσοκομείου, ως όφειλε βάσει της κείμενης νομοθεσίας, ενημέρωσε τις αστυνομικές υπηρεσίες για τη νοσηλευόμενη υπήκοο τρίτης χώρας», καθώς δεν έφερε τα νόμιμα έγγραφα για την παραμονή της στη χώρα μας.

Πάντως μετά από τηλεφωνική επικοινωνία της υφυπουργού Υγείας Φωτεινής Σκοπούλη με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια η αστυνομική φρουρά απομακρύνθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τη συνέλαβαν στο κρεββάτι του πόνου γιατί δεν είχε χαρτιά παραμονής!


   Διαδώστε αυτό το άρθρο