Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 26 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Οι καθημερινές ανδρικές συνήθειες που ''ευνουχίζουν'' το σπέρμα

Οι καθημερινές ανδρικές συνήθειες που ''ευνουχίζουν'' το σπέρμα
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 15.10.2010 | 13:00
Πρώτη δημοσίευση: 15.10.2010 | 12:49

Ιδού λοιπόν τι πρέπει να προσέχετε για να έχετε σπέρμα ''ακμαιότατο'' σύμφωνα με τον καθηγητή Δρ Craig Niederberger από το πανεπιστήμιο του Illinois ή αλλιώς ποιές είναι οι έξι συνήθειες που πρέπει να κόψετε ''μαχαίρι'' για να είστε και εσείς και η γυναίκα σας ευτυχισμένοι ,να σας μοιάζουν τα παιδιά σας και να μην μάθετε ποτέ που ''πέφτει'' το γραφείο του γενετιστή,εκτός εαν συνοδεύετε κάποιον φίλο σας.

- Η υπερβολική λήψη τεστοστερόνης. Αποφύγετε δηλαδή τα πολλά συμπληρώματα.
- Το τσιγάρο. Οι τοξίνες του καπνού κάνουν τα σπερματοζωάρια να ''κολυμπούν'' αργά και να μην φτάνουν.
- Η ζέστη.Οι υψηλές θερμοκρασίες στους όρχεις, απειλούν την ποιότητα του σπέρματος, αφού φυσιολογικά θα πρέπει η θερμοκρασία στην περιοχή να είναι περίπου 7 βαθμούς χαμηλότερη από αυτή του υπόλοιπου σώματος. Ξανασκεφτείτε λοιπόν το πόσο συχνά κάνετε ''καυτό'' μπάνιο ή τζακούζι.
- Τα κινητά. Εαν συνηθίζετε να τοποθετείτε το κινητό σας στην μπροστινή τσέπη του παντελονιού, τότε είναι ζήτημα χρόνου πότε θα λάβετε μήνυμα,άσχημο,από την εσωτερική πλευρά του παντελονιού.
- Το βάρος. Η παχυσαρκία έχει συνδεθεί με την κακή ποιότητα σπέρματος.
- Η διατροφή. Μια ισορροπημένη διατροφή φαίνεται ότι βοηθάει στη διατήρηση της καλής ποιότητας του σπέρματος, ενώ αντιθέτως η κακή το καταστρέφει.   Διαδώστε αυτό το άρθρο