Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 15 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πιο ευτυχισμένες οι γυναίκες!

Πιο ευτυχισμένες οι γυναίκες!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 04.12.2009 | 08:45
Πρώτη δημοσίευση: 04.12.2009 | 08:45

 
Οι γυναίκες είναι πιο ευτυχισμένες από τους άνδρες. Δεν έχει σημασία όμως αν οι γυναίκες είναι 15 λεπτά ...

 
περισσότερο ευτυχισμένες τη μέρα απ' ότι οι άντρες.
 
Σύμφωνα με έρευνα του Αυστραλού κοινωνιολόγου Δρ Ρότζερ Πατούλνι, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, τελικά, γυναίκες και άντρες νοιώθουν ικανοποίηση και ευτυχία, αλλά και το αντίθετο, κάνοντας τις ίδιες δραστηριότητες.
 
Οι ώρες που κοιμόμαστε θεωρούνται από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή μας, τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες, όπως και οι ώρες που περνάμε με τα παιδιά μας, ενώ η ώρα που καταναλώνουμε στο καθάρισμα του σπιτιού, το σιδέρωμα των ρούχων, το πλύσιμο των πιάτων και οι άλλες ανιαρές δουλειές του σπιτιού θεωρούνται από τις πιο δυσάρεστες στιγμές στη μέρα μας.
 
Παρά το γεγονός, όμως, ότι οι άνδρες αφιερώνουν 50 λεπτά σε καθημερινή βάση σε δουλειές του σπιτιού και οι γυναίκες περίπου 90 λεπτά, το "ασθενές", αλλά ευτυχισμένο φύλο, σύμφωνα με τον Αυστραλό Κοινωνιολόγο, προσφέρει περισσότερη εθελοντική εργασία και, βέβαια, επικοινωνεί περισσότερο με τους ανθρώπους γύρω του, γεγονός που το καθιστά και πιο χαρούμενο και ευτυχισμένο.
 
Οι άνδρες δεν χάνουν απλώς στα σημεία, αλλά σε πολλά… σημεία, λέει ο κ. Πατούλνι. Δεν είναι τόσο επικοινωνιακοί όσο οι γυναίκες, τους εκνευρίζει το αφεντικό τους πιο συχνά απ’ ότι στις γυναίκες και δεν απολαμβάνουν τα μέγιστα τις διαδρομές τους στα μέσα μαζικής μεταφοράς, ιδιαίτερα όταν πάνε για δουλειά.
 
Τέλος, ο κ. Πατούλνι αναφέρει ότι γενικώς οι γυναίκες μαθαίνουν από μικρές να μοιράζονται τα προβλήματά τους, βρίσκουν ευκολότερα λύσεις σ' αυτά και έτσι δεν ταλαιπωρούνται όσο οι άνδρες.
 
Αυτό όμως που ξέχασε να βάλει στην έρευνα ο κ.Πατούλνι είναι πως οι γυναίκες είναι πολύ πιο ευτυχισμένες όταν παίρνουν τα λεφτά από τον άνδρα τους για να πάνε...ψώνια!


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Σεξ: Αυτό είναι το χειρότερο που κάνουν οι άντρες και οι γυναίκες δεν έχουν οργασμό Σεξ: Αυτό είναι το χειρότερο που κάνουν οι άντρες και οι γυναίκες δεν έχουν οργασμό
  2. Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που νομιμοποιούσε γυναίκες από ανατολικές χώρες – Αστυνομικός μεταξύ των συλληφθέντων Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που νομιμοποιούσε γυναίκες από ανατολικές χώρες – Αστυνομικός μεταξύ των συλληφθέντων
  3. Ντάισελ…exit θέτει επισήμως το ΕΛΚ Ντάισελ…exit θέτει επισήμως το ΕΛΚ