Σύμφωνα με τους ερευνητές, όμως, μπορεί να μεταβάλλουν τη σύνθεση των βακτηρίων του εντέρου, με τρόπο που προκαλεί φλεγμονή και τελικά καρκίνο του παχέος εντέρου.
Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr
Οι γαλακτωματοποιητές, ως πρόσθετα τροφίμων, διευκολύνουν την ανάμιξη των συστατικών των τροφίμων και τους δίνουν μεγαλύτερο διάρκεια ζωής στο ράφι των καταστημάτων.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, όμως, μπορεί να μεταβάλλουν τη σύνθεση των βακτηρίων του εντέρου, με τρόπο που προκαλεί φλεγμονή και τελικά καρκίνο του παχέος εντέρου.
Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr