Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Σοκ και…πέος: 7 απρόβλεπτα σκηνικά στο σεξ με το ανδρικό μόριο!

Ίσως μπήκες από νωρίς στα βάσανα και ξεκίνησες τις σεξουαλικές σου επαφές. Αν δεν είσαι από τις τυχερές που βρήκαν τον τέλειο άντρα και το ιδανικό σεξ, τα σκηνικά που μπορούν να σου συμβούν με πρωταγωνιστή το πέος, είναι άπειρα.
Τι πρέπει να κάνετε όμως για να μην πανικοβληθείτε σε τέτοιες περιπτώσεις.
 
Σοκ Νο1: Το προφυλακτικό δεν έλεγε να εφαρμόσει σωστά!
 
Είστε λίγο καιρό μαζί και λίγο πριν την μεγάλη σας στιγμή στο κρεβάτι, εκείνος παλεύει με το προφυλακτικό. Το φέρνει από δω, το βάζει από εκεί (εν τω μεταξύ εσύ περιμένεις σε αναμμένα… κάρβουνα), χαλάει 2- 3 προφυλακτικά τελικά για να σου πει, πως το έχει πολλές φορές αντιμετωπίσει το πρόβλημα και δεν υπάρχει προφυλακτικό που να του εφαρμόζει, καθ’ ότι το πέος του είναι πολύ πολύ μεγάλο. Εσύ βέβαια δεν το βλέπεις το πόσο μεγάλο είναι, άσε που το περιστατικό σου έχει συμβεί ξανά με τους τελευταίους σου αγαπημένους.
 
Στην ίδια κατηγορία του σοκ με το προφυλακτικό, ανήκει και ο εραστής εκείνος που δεν ήρθε και καλά προετοιμασμένος και δεν πήρε προφυλακτικά, ο άλλος που έχει αλλεργία στο λάτεξ και εν γένει στη μυρωδιά του προφυλακτικού και ίσως κι εκείνος που έτσι έχει μάθει χωρίς και δεν είναι διατεθειμένος να αλλάξει στάση.
 
 
Αν δεν ξέρει πως να εφαρμόσει το προφυλακτικό, βοήθησε τον και μην κάθεσαι άπραγη. Βρες όλες τις απαραίτητες πληροφορίες – οδηγίες εδώ:
 
Αν είναι πολύ προικισμένος για το μέσο προφυλακτικό, εξοπλίσου με ποικιλία σχεδίων από διαφορετικές μάρκες. Στο εξωτερικό και πλέον και στη χώρα μας υπάρχουν και μεγέθη.
 
Αν αυτά τα περί μικρού προφυλακτικού είναι δικαιολογίες για να το κάνετε άνευ, θωρακίσου απέναντι στο γυμνό πέος. Όση κι αν είναι η κάψα σου, σκέψου την ταλαιπωρία που θα τραβήξεις αν ο νέος αγαπημένος κουβαλά ένα ΣΜΝ από την άπιστη πρώην του.
 
Αν το αγόρι είναι αλλεργικό στο λάτεξ αλλά έχει εξεταστεί για πάσης φύσεως νόσημα, η ιστορία καταλαβαίνεις πως χωλαίνει. Εδώ γρίπη έχουν και δεν πάνε στο γιατρό, θα έφτανε να κάνει ένα σωρό εξετάσεις έτσι λόγω αλλεργίας. Όπως και να έχει, το προφυλακτικό σε εξασφαλίζει και από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Αν σου ρίξει το μπαλάκι και ζητήσει να πάρεις αντισυλληπτικά, σκέψου προσεκτικά τι είσαι διατεθειμένη να θυσιάσεις για εκείνον.
 
Αν πάλι ήρθε απροετοίμαστος, μάλλον δεν είχε μεγάλο καημό να το κάνετε. Κέρασε τον ένα κρασί και αποχαιρέτησέ τον!
 
 
Σοκ Νο2: το πέος είχε και αξεσουάρ
 
Τη στιγμή που κατέβασε το παντελόνι του, εμφανίστηκε το πέος του με ένα σκουλαρίκι να με το συμπάθιο στα επίμαχα. Εσύ, που ούτε τρύπες στα αυτιά δεν έχεις κάνει, σκέφτεσαι, πώς το έκανε, γιατί και τι πρέπει να κάνεις για να μην βρεθείς με το σκουλαρίκι του στον κόλπο σου.
 
Το piercing στην περιοχή αυτή μπορεί να είναι αιτία για δεκάδες μολύνσεις. Εννοείται πως ακόμα κι αν φορέσει προφυλακτικό, με το σκουλαρίκι να τρίβεται στην περιοχή, δεν θα λείψουν τα ατυχήματα. Ζήτα του να το βγάλει, φόρεσέ του οπωσδήποτε προφυλακτικό και κατόπιν κάντε έρωτα. Αν θέλει κάποιο αξεσουάρ στο πέος, δέξου μόνο ένα δονούμενο δαχτυλίδι!
 
 
Σοκ Νο3: σου ζητάει επίμονα να τον μετρήσεις
 
Ένα θα σου πω: οι άντρες έχουν εμμονή με το μέτρημα. Σε πρόσφατη έρευνα έγινε γνωστό πως όταν το αντρικό πέος μετριέται από επιστήμονες, το μέσο μήκος δεν ξεπερνά τα 15 εκατοστά. Όταν τα αγόρια αναλαμβάνουν να μετρήσουν μόνα το πολύτιμο τους, εννοείται πως πάντα ξεπερνούν τα 16 εκατοστά. Τώρα αν εσύ βρεθείς με τη μεζούρα στο χέρι σα άλλη μοδίστρα, φρόντισε να ξεκινήσεις το μέτρημα από τη βάση του πέους προς τα επάνω για να μην του κόψεις εκατοστά. Άσε που οφείλεις να προσθέσεις 1-2 εκατοστά για την τιμή των όπλων και για να μην του ρίξεις το ηθικό.
 

Σοκ Νο4: το πέος ήταν φασολάκι!
 
H επιστήμη να είναι καλά. Η πεοπλαστική βρίσκεται μεν σε πρώιμο στάδιο αλλά κάνει θαύματα.
 
Α. Για πάχυνση πέους
Η επέμβαση γίνεται με την έγχυση υλικού στα σημεία ανάμεσα στην περιτονία του Bucks και του δαρτού χιτώνος, έτσι ώστε να αυξηθεί η διάμετρος του πέους. Πρόκειται για απλή και ασφαλή μέθοδο, η οποία επιτρέπει αρκετές επαναληπτικές εφαρμογές. Το υλικό που χρησιμοποιείται μπορεί να είναι μικρολιπώδης έγχυση (αυτολόγος ιστός-λίπος), χοριολιπώδες εμφύτευμα (αυτόλογος ιστός) ή άλλα υλικά πλήρως συμβατά με τον ανθρώπινο οργανισμό.
 
Β. Για ευθειασμό
Δεν είναι λίγες οι παθολογικές καταστάσεις που σχετίζονται με την κάμψη και την αδυναμία ευθειασμού του πέους κατά τη διάρκεια της στύσης. Ανάμεσά τους ο σακχαρώδης διαβήτης, ο αλκοολισμός, ο τραυματισμός, αλλά και παλαιότερα αιματώματα που αναπτύσσουν ρικνωτικές ταινίες πάνω στην απονεύρωση του πέους. Η χειρουργική αποκατάσταση γίνεται με την εκτομή (αποκοπή) της ινώδους ταινίας και την τοποθέτηση μοσχεύματος στη θέση της, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.
 
Γ. Για επιμήκυνση
Συνήθως με τη μέθοδο αυτή μπορεί να επιμηκυνθεί μέχρι το 1/3 του μήκους του εκτεθειμένου τμήματος του ανδρικού μορίου και να μεγαλώσει από 1 – 3 ίντσες. Η τομή είναι οριζόντια και γίνεται πάνω από τη βάση του πέους, όπου με λεπτές κινήσεις γίνεται η παρασκευή και η λύση του κρεμαστήριου συνδέσμου από την ηβική σύμφυση. Στη συνέχεια παρασκευάζεται το κρυμμένο τμήμα του πέους που βρίσκεται κάτω από την ηβική σύμφυση. Μπορεί να γίνει και μικρολιποαναρρόφηση στην περιοχή του τριχωτού σε ιδιαίτερα παχύσαρκα στηνπεριοχή άτομα. Μάλιστα, το λίπος που λαμβάνει ο χειρουργός μπορεί να το επανεγχύσει, προς πάχυνση του πέους.
 
Αν δεν θέλετε να καταφύγετε σε κάποια επέμβαση, οι καλύτερες στάσεις για πέη φασολάκια θα κάνουν τις συνευρέσεις σας πιο ευχάριστες.
 
 
Σοκ Νο5: το πέος μπήκε στη λάθος τρυπούλα
 
Εννοείται πως συμβαίνουν και ατυχήματα. Λογικά, αν το λάθος έγινε χωρίς να το θέλει, θα πρέπει να τραβηχτεί. Αν το ατύχημα συνέβη επίτηδες και αφού είχατε μιλήσει 100 χιλιάδες φορές για το πρωκτικό και δεν σε είχε πείσει να το δοκιμάσεις, οφείλεις να του δείξεις πόσο σημαντικό είναι το γεγονός πως δεν σεβάστηκε τις επιθυμίες σου. Άσε που μετά το λάθος, δεν πρέπει να συνεχίσετε με το ίδιο προφυλακτικό την συνεύρεση.
 
 
Σοκ Νο6: το πέος ανεβοκατέβαινε
 
Δοκίμασε τα άγρια κόλπα, για να μην του πέφτει με τίποτα. Αν το πρόβλημα δεν λυθεί το πέος του παραμείνει τρυφερούλι, μην χάνετε χρόνο. Μια επίσκεψη στο γιατρό θα πιστοποιήσει αν το πρόβλημα είναι οργανικό ή ψυχολογικό. Έχε υπόψη πως ένα οργανικό πρόβλημα είναι πιθανό να επιλύεται πιο εύκολα σε σχέση με το στρες ή τα άγχη που έχει, τα οποία μπορούν να κάνουν το πέος του να πέφτει ανά πάσα ώρα και στιγμή. Αν το πρόβλημα είναι το προφυλακτικό και μόνο στη θέα του, εκείνος χάνει τη στύση του, ξεπεράστε μαζί το ψυχολογικό θέμα με μια γκάμα κινήσεων. Μπορείς ακόμα και να βάλεις το προφυλακτικό στο πέος του με το στόμα σου ή μπορείς να του προσφέρεις ένα ωραίο στοματικό και κατόπιν να βάλεις γρήγορα το προφυλακτικό στη θέση σου.
 

Σοκ Νο7: δεν έλεγε να τελειώσει
 
Κοπανήθηκες στο προσκέφαλο του κρεβατιού μία και δύο και τρεις φορές. Το κάνατε σε όλες τις πιθανές στάσεις, του έκανες στοματικό μέχρι που έβγαλαν καρουμπαλάκια τα χέρια σου. Αλλά εκείνος δεν λέει να τελειώσει. Ευλογία θα πεις αλλά έχε και εναλλακτικές. Χρησιμοποίησε χέρια, πόδια, στόμα και ότι άλλο έχεις εύκαιρο μπας και κοιμηθείς καμιά ωρίτσα. Αν πάλι όχι. Άστον να παιδεύεται μόνος του!
 
 
 
 

Υγεία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε