Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Λίγα Σύννεφα 15 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Στοπ στην...πρόωρη εκσπερμάτωση

Στοπ στην...πρόωρη εκσπερμάτωση
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 20.11.2009 | 13:10
Πρώτη δημοσίευση: 20.11.2009 | 13:10

 
Ένα σπρέι που μουδιάζει το πέος μπορεί να αποτρέψει την πρόωρη εκσπερμάτωση. Αυτό ανακοίνωσαν Αμερικανοί ερευνητές...

 
ενώ η παρασκευάστρια εταιρεία του σπρέι προγραμματίζει να ζητήσει έγκριση του προϊόντος το 2010.
 
Υπολογίζεται πως ένας στους τρεις άντρες, ηλικίας 18 έως 59 ετών, ταλαιπωρείται από την πρόωρη εκσπερμάτωση.
 
Δοκιμές σε περισσότερους από 500 άντρες που έπασχαν από πρόωρη εκσπερμάτωση έδειξαν ότι ήταν πιο ικανοποιημένοι και λιγότερο στρεσαρισμένοι όταν χρησιμοποιούσαν το σπρέι, με αποτέλεσμα να βελτιώνονται και οι σεξουαλικές επιδόσεις τους. Η παρουσίαση έγινε στο της Εταιρείας Σεξουαλικής Ιατρικής της Βορείου Αμερικής, που γίνεται στο Σαν Ντιέγκο.
 
«Η πρόωρη εκσπερμάτωση μπορεί να έχει ισχυρές αρνητικές συνέπειες στην συναισθηματική και σεξουαλική ζωή των ανδρών και των συντρόφων τους», είπε ο δρ Στάνλεϋ Άλτχοφ, από το Κέντρο Σεξουαλικής Υγείας της Νότιας Φλόριντα.
Σύμφωνα με τον δρα Άλτχοφ, δεν υπάρχει κάποια συνταγογραφούμενη θεραπεία που να έχει εγκριθεί από την Υπηρεσία Τροφίμων & Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ για την αντιμετώπιση της πρόωρης εκσπερμάτωσης ή εκσπερμάτισης.
 
Πρόωρη εκσπερμάτωση είναι αυτή που επέρχεται μέσα σε 1 λεπτό από την διείσδυση του πέους και η οποία προκαλεί δυσφορία στον άντρα. Το σπρέι περιέχει μία ουσία γνωστή με την πειραματική ονομασία PSD502 και αποτελεί συνδυασμό των τοπικών αναισθητικών φαρμάκων λιδοκαϊνη και πριλοκαϊνη.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Video σοκ: Καρέ καρέ πως έβγαλαν το πτώμα 25χρονου από την κοιλιά πύθωνα Video σοκ: Καρέ καρέ πως έβγαλαν το πτώμα 25χρονου από την κοιλιά πύθωνα
  2. Σεξ: Αυτό είναι το χειρότερο που κάνουν οι άντρες και οι γυναίκες δεν έχουν οργασμό Σεξ: Αυτό είναι το χειρότερο που κάνουν οι άντρες και οι γυναίκες δεν έχουν οργασμό
  3. Ποια είναι η τεχνική… ευθυγράμμισης στο σεξ για σίγουρο οργασμό! Ποια είναι η τεχνική… ευθυγράμμισης στο σεξ για σίγουρο οργασμό!