Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΟΑΕΔ· ΙΤΑΛΙΑ Λιακάδα 11 Αθήνα Αναλυτικά

Θα κόβατε το σεξ για να... αδυνατίσετε;

Θα κόβατε το σεξ για να... αδυνατίσετε;
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 04.05.2011 | 08:04
Πρώτη δημοσίευση: 04.05.2011 | 08:04

Αν σας ζητούσαν να θυσιάσετε για ένα χρόνο το σεξ προκειμένου να αδυνατίσετε και να γίνεται πιο σέξι θα το κάνατε;

Το 51% από τις 2.400 γυναίκες που ρωτήθηκαν από ένα περιοδικό fitness αν θα θυσίαζαν ένα χρόνο σεξ προκειµένου να αδυνατίσουν απάντησαν θετικά.
 
Το ποσοστό αυτό ήταν ένα από τα εντυπωσιακά αποτελέσµατα της έρευνας που ήθελε να εκτιµήσει τα σοβαρά προβλήµατα αυτοεκτίµησης που αντιµετωπίζουν χιλιάδες γυναίκες σήµερα.
 
Στα ευρήµατα της έρευνας αναφέρεται πως το 43% των γυναικών παραλείπουν καθηµερινά κάποιο γεύµα για να αδυνατίσουν, το 39% έχει πάρει χάπια αδυνατίσµατος και το 40% των ερωτηθεισών υπέβαλε τον εαυτό του στην πρώτη του δίαιτα ήδη από το γυµνάσιο.
 
Η ψυχολόγος Dr.Jennifer Hartstein, σχολιάζοντας την έρευνα, ανέφερε επιπλέον πως το 61% των γυναικών σκέφτονται την εικόνα του σώµατός τους όταν κάνουν σεξ. «Οι γυναίκες δεν αισθάνονται όµορφα µε τον εαυτό τους, άρα δεν αισθάνονται σέξι, εποµένως δεν θέλουν να κάνουν σεξ.

Ο φαύλος κύκλος της λανθασµένης εικόνας σώµατος πρέπει να σταµατήσει», επισήµανε η ειδικός, επιρρίπτοντας ευθύνες µεταξύ άλλων και στα ΜΜΕ για το δραµατικό ρόλο που έχουν παίξει στη διαµόρφωση εικόνας σώµατος, περνώντας το µήνυµα πως ωραίο είναι το υπερβολικά αδύνατο.

 
    Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι του Παπαδόπουλου απέναντι στον Αρναούτογλου; Ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι του Παπαδόπουλου απέναντι στον Αρναούτογλου;
  2. Προσπαθείτε αλλά δεν χάνετε λίπος από την κοιλιά; Δείτε 4 λόγους που συμβαίνει Προσπαθείτε αλλά δεν χάνετε λίπος από την κοιλιά; Δείτε 4 λόγους που συμβαίνει
  3. Πρωινό και αδυνάτισμα: Γιατί είναι σημαντικό; Τι πρέπει να επιλέξεις και τι να αποφύγεις Πρωινό και αδυνάτισμα: Γιατί είναι σημαντικό; Τι πρέπει να επιλέξεις και τι να αποφύγεις
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook