Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΟΑΕΔ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Λίγα Σύννεφα 12 Αθήνα Αναλυτικά

Τελικά το άγχος δεν παχαίνει τις γυναίκες

Τελικά το άγχος δεν παχαίνει τις γυναίκες
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 01.11.2010 | 10:51
Πρώτη δημοσίευση: 01.11.2010 | 10:51

Άλλαξαν, λένε τώρα οι επιστήμονες, τα δεδομένα. Βρετανοί διαπίστωσαν ότι το άγχος δεν έχει τόσο μεγάλη επίπτωση όση υπολόγιζαν ως σήμερα

στο σωματικό βάρος του ανθρώπου και ειδικά των γυναικών. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν με έκπληξη όπως είπαν ότι το άγχος τελικά δεν είναι σημαντικός παράγων στο βάρος ενός ανθρώπου, αλλά ασκεί μικρή μόνο επίδραση σε αυτό.

Το άγχος έχει κατηγορηθεί ότι προκαλεί αύξηση του πάχους κυρίως έμμεσα, με το σκεπτικό ότι ο αγχωμένος άνθρωπος τείνει να τρώει περισσότερο πρόχειρο και κακής ποιότητας φαγητό, καθώς επίσης να μην ασκείται σωματικά.

Όπως είπε ο υπεύθυνος της έρευνας, οι άνθρωποι αντιδρούν διαφορετικά στο άγχος. Μερικοί αρχίζουν να τρώνε περισσότερο ή ό,τι βρουν μπροστά τους, ενώ μερικοί τρώνε λιγότερο ή και καθόλου, καθώς χάνουν την όρεξή τους.

Σε γενικές γραμμές, η νέα έρευνα συμπέρανε ότι αν κάπου μπορεί να ... κατηγορηθεί το άγχος για την αύξηση του βάρους , αυτό ισχύει περισσότερο για τους άνδρες παρά για τις γυναίκες.

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Υπάλληλοι “κάνουν” στοματικό σε ανωτέρους τους [vid] Υπάλληλοι “κάνουν” στοματικό σε ανωτέρους τους [vid]
  2. «Έχω το χούι να μην είμαι ομοφυλόφιλος, άρα πρέπει να μου αρέσουν οι γυναίκες» «Έχω το χούι να μην είμαι ομοφυλόφιλος, άρα πρέπει να μου αρέσουν οι γυναίκες»
  3. Διά... περιπάτου ο Ολυμπιακός τη Λιλ Διά... περιπάτου ο Ολυμπιακός τη Λιλ
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook