Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΣΚΑΡ 2017· ΜΠΛΟΚΑ ΑΓΡΟΤΩΝ Λιακάδα 15 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τι ανακάλυψε το υπουργείο Υγείας με τα φίλτρα τεχνητού νεφρού - Συνέχεια στο πάρτι με τις προμήθειες

Τι ανακάλυψε το υπουργείο Υγείας με τα φίλτρα τεχνητού νεφρού - Συνέχεια στο πάρτι με τις προμήθειες
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 04.12.2012 | 22:41
Πρώτη δημοσίευση: 04.12.2012 | 22:41

Ακόμη και σε διπλάσιες τιμές εξακολουθούν ορισμένοι να πωλούν υλικά στα δημόσια νοσοκομεία παρά τη δημιουργία του παρατηρητηρίου τιμών αλλά και παρά τους διαγωνισμούς που πραγματοποιούνται.

Όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υγείας μετά από σχετική συνεργασία με την Επιτροπή Προμηθειών Υγείας (ΕΠΥ), στη διαδικασία για την προμήθεια Φίλτρων Τεχνητού Νεφρού συμπεριλαμβανομένων και των αρτηριοφλεβικών γραμμών υπήρξε παρέμβαση από συγκεκριμένη εταιρεία του κλάδου που προσφέρει τα Φίλτρα χαμηλής διαπερατότητας (low-flux) στα 17 Ευρώ/ανά φίλτρο και τα Φίλτρα υψηλής διαπερατότητας (high-flux) στα 28 Ευρώ/ανά φίλτρο συμπεριλαμβανομένων και των αρτηριοφλεβικών γραμμών.

Οι παραπάνω τιμές είναι συγκριτικά κατά πολύ χαμηλότερες από τις αντίστοιχες τιμές τις οποίες προσέφεραν οι συμμετέχουσες εταιρείες στα πλαίσια του διαγωνισμού που έγινε από την Επιτροπή Προμηθειών Υγείας.

Ειδικότερα η προσφορά των εταιρειών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό για τα Φίλτρα χαμηλής διαπερατότητας (low-flux) ανέρχεται στα 30 Ευρώ και για τα Φίλτρα υψηλής διαπερατότητας (high-flux) στα 35 Ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ IATROPEDIA


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Πολάκης σε Γεωργιάδη: «Είσαι χωμένος μέχρι το λαιμό στα σκ…!» - «Θα πας φυλακή» [vid] Πολάκης σε Γεωργιάδη: «Είσαι χωμένος μέχρι το λαιμό στα σκ…!» - «Θα πας φυλακή» [vid]
  2. Οι ΗΠΑ δεν έχουν υπουργό Εξωτερικών! Οι ΗΠΑ δεν έχουν υπουργό Εξωτερικών!
  3. 10 tips που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις τη σεξουαλική σου υγεία 10 tips που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις τη σεξουαλική σου υγεία
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook