Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΜΠΑΜΑ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 14 Αθήνα Αναλυτικά

Τι ανακάλυψε το υπουργείο Υγείας με τα φίλτρα τεχνητού νεφρού - Συνέχεια στο πάρτι με τις προμήθειες

Τι ανακάλυψε το υπουργείο Υγείας με τα φίλτρα τεχνητού νεφρού - Συνέχεια στο πάρτι με τις προμήθειες
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 04.12.2012 | 22:41
Πρώτη δημοσίευση: 04.12.2012 | 22:41

Ακόμη και σε διπλάσιες τιμές εξακολουθούν ορισμένοι να πωλούν υλικά στα δημόσια νοσοκομεία παρά τη δημιουργία του παρατηρητηρίου τιμών αλλά και παρά τους διαγωνισμούς που πραγματοποιούνται.

Όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υγείας μετά από σχετική συνεργασία με την Επιτροπή Προμηθειών Υγείας (ΕΠΥ), στη διαδικασία για την προμήθεια Φίλτρων Τεχνητού Νεφρού συμπεριλαμβανομένων και των αρτηριοφλεβικών γραμμών υπήρξε παρέμβαση από συγκεκριμένη εταιρεία του κλάδου που προσφέρει τα Φίλτρα χαμηλής διαπερατότητας (low-flux) στα 17 Ευρώ/ανά φίλτρο και τα Φίλτρα υψηλής διαπερατότητας (high-flux) στα 28 Ευρώ/ανά φίλτρο συμπεριλαμβανομένων και των αρτηριοφλεβικών γραμμών.

Οι παραπάνω τιμές είναι συγκριτικά κατά πολύ χαμηλότερες από τις αντίστοιχες τιμές τις οποίες προσέφεραν οι συμμετέχουσες εταιρείες στα πλαίσια του διαγωνισμού που έγινε από την Επιτροπή Προμηθειών Υγείας.

Ειδικότερα η προσφορά των εταιρειών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό για τα Φίλτρα χαμηλής διαπερατότητας (low-flux) ανέρχεται στα 30 Ευρώ και για τα Φίλτρα υψηλής διαπερατότητας (high-flux) στα 35 Ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ IATROPEDIA


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Κυβέρνηση: «Εκλογές αν επιμείνουν για αφορολόγητο και μειώσεις συντάξεων» Κυβέρνηση: «Εκλογές αν επιμείνουν για αφορολόγητο και μειώσεις συντάξεων»
  2. Η αποκάλυψη για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Τζέσυς Παπουτσή! «Έχει υποφέρει πολύ…» Η αποκάλυψη για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Τζέσυς Παπουτσή! «Έχει υποφέρει πολύ…»
  3. Έξαλλοι οι Αζέροι με τον Σκουρλέτη για τη ΔΕΣΦΑ - Τι απάντησε ο υπουργός Έξαλλοι οι Αζέροι με τον Σκουρλέτη για τη ΔΕΣΦΑ - Τι απάντησε ο υπουργός
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook