Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τι είναι καλύτερο να κάνουμε για την υγεία μας και την υγεία των ανθρώπων μας, εάν συμβεί κάτι;

Τι είναι καλύτερο να κάνουμε για την υγεία μας και την υγεία των ανθρώπων μας, εάν συμβεί κάτι;

Να χτυπάμε ξύλο, σίγουρα είναι κάτι που δεν προσφέρει ασφάλεια. Σε αυτήν την περίπτωση εκτός από το να αναζητήσετε τον καλύτερο γιατρό, θα χρειαστεί να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη για ιατρικές υπηρεσίες, περίθαλψη και νοσηλεία. Και τελικά, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να μπλέξετε με γραφειοκρατία αλλά και με περιορισμένες επιλογές.

Η Anytime όμως, αλλάζει τα δεδομένα και δίνει τη λύση ενώ προσφέρει τη σιγουριά που χρειαζόμαστε! Τώρα με το πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας, Anytime Health Value, εξασφαλίζετε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών υγείας για εσάς και την οικογένειά σας, από την επίσκεψη στο γιατρό και τις διαγνωστικές εξετάσεις, μέχρι τη νοσηλεία και την άμεση ιατρική βοήθεια.

Οι καλύψεις αφορούν σε μια ευρεία γκάμα όπως:
έξοδα νοσηλείας, σε Ελλάδα και εξωτερικό
αμοιβές γιατρών και χειρουργικές επεμβάσεις
ετήσιο check up
επισκέψεις και εκπτώσεις σε γιατρούς
άμεση ιατρική βοήθεια

Επιπλέον, για πρώτη φορά στην Ελλάδα και σε αποκλειστική συνεργασία με την INTERAMERICAN, έχετε πρόσβαση στο δίκτυο γιατρών “Best Doctors”. Ένα δίκτυο με τους καλύτερους γιατρούς όλων των ειδικοτήτων στον κόσμο, για μια δεύτερη γνώμη που αφορά στην υγεία σας.

Επίλεξτε το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας Anytime Health Value για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, 24 ώρες το 24ωρο, για ό,τι και αν συμβεί.
Μάθετε περισσότερα, στο www.anytime.gr  στα τηλέφωνα 210 94 60000, 801 11 30000.  

Υγεία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε