Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΜΠΑΜΑ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 12 Αθήνα Αναλυτικά

Το επιχειρείν φάρμακο στην κρίση! Επένδυση 10 εκατ. ευρώ από τη Pharmathen

Το επιχειρείν φάρμακο στην κρίση! Επένδυση 10 εκατ. ευρώ από τη Pharmathen
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 14.03.2013 | 08:55

Μπορεί η εποχή να επιβάλει περικοπή κονδυλίων λόγω κρίσης, ελληνικές φαρμακευτικές εταιρείες όμως διαθέτουν χρήματα για επενδύσεις δημιουργώντας θέσεις εργασίας ακόμα και σε περίοδο μνημονίου.

Επένδυση 10 εκατ. ευρώ από στη χώρα μας για την επόμενη διετία μέσω των οποίων θα δημιουργηθούν τουλάχιστον 100 θέσεις εργασίας ανακοίνωσε η ελληνική φαρμακευτική εταιρεία Pharmathen. Πρόκειται για τη συνέχεια των επενδύσεων που κάνει η συγκεκριμένη εταιρεία δεδομένου ότι την τελευταία τετραετία επένδυσε πάνω από 60 εκατ.ευρώγεγονός που έφερε 300 θέσεις εργασίας στη χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.gr   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Σοβαρές ελλείψεις φαρμάκων στο νοσοκομείο της Λάρισας! Αναβλήθηκαν χημειοθεραπείες! Σοβαρές ελλείψεις φαρμάκων στο νοσοκομείο της Λάρισας! Αναβλήθηκαν χημειοθεραπείες!
  2. “Ο πιο μισητός άνθρωπος των ΗΠΑ” κερδίζει με το σπαθί του την αντιπάθεια και της Αυστραλίας “Ο πιο μισητός άνθρωπος των ΗΠΑ” κερδίζει με το σπαθί του την αντιπάθεια και της Αυστραλίας
  3. Προσλήψεις: 10.000 άνεργοι σε ιδιωτικές επιχειρήσεις με επιχορήγηση Προσλήψεις: 10.000 άνεργοι σε ιδιωτικές επιχειρήσεις με επιχορήγηση
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook