Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΜΠΑΜΑ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Συννεφιά 14 Αθήνα Αναλυτικά

Το iatropedia.gr, ψάχνει συνεργάτη για το εμπορικό του τμήμα

Το iatropedia.gr, ψάχνει συνεργάτη για το εμπορικό του τμήμα
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 11.03.2013 | 13:19

Το iatropedia.gr, είναι ένα ταχέως αναπτυσσόμενο και πρωτοπόρο site στο χώρο της Υγείας.

Η ανάγκη εξεύρεσης συνεργατών στον τομέα της διαφήμισης είναι πλέον επιτακτική για εμάς και ένα σίγουρο έσοδο για εσάς που ενδιαφέρεστε. Αναζητούμε υπεύθυνο διαφήμισης για την περιοχή της Αττικής.

Το αντικείμενο εργασίας αφορά στην ανάπτυξη και διαχείριση πελατολογίου, στην ανεύρεση νέων πελατών, στην ενημέρωση του πελατολογίου για νέα προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχει το iatropedia.gr και στην εξυπηρέτηση και διαχείρηση των αναγκών των πελατών μας.

Εάν νομίζετε ότι είστε άτομο με κέφι και μεράκι. Εάν έχετε υψηλές διαπραγματευτικές ικανότητες. Εάν αγαπάτε να επιτυγχάνετε τους ποσοτικούς και ποιοτικούς σας στόχους. Εάν είστε οργανωτικοί, συνεπείς και υπεύθυνοι. Εάν η ομαδική συνεργασία σε ένα υγιές περιβάλλον πιστεύετε ότι θα σας κάνει να ξεχωρίσετε, τότε η πρόκληση του iatropedia.gr, μπορεί να γίνει μια πραγματικότητα για εσάς και να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Γόνιμες μέρες: Βρείτε τις δικές σας με το online εργαλείο του Iatropedia.gr Γόνιμες μέρες: Βρείτε τις δικές σας με το online εργαλείο του Iatropedia.gr
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook