Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Συννεφιά 16 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Το iatropedia.gr, ψάχνει συνεργάτη για το εμπορικό του τμήμα

Το iatropedia.gr, ψάχνει συνεργάτη για το εμπορικό του τμήμα
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 11.03.2013 | 13:19

Το iatropedia.gr, είναι ένα ταχέως αναπτυσσόμενο και πρωτοπόρο site στο χώρο της Υγείας.

Η ανάγκη εξεύρεσης συνεργατών στον τομέα της διαφήμισης είναι πλέον επιτακτική για εμάς και ένα σίγουρο έσοδο για εσάς που ενδιαφέρεστε. Αναζητούμε υπεύθυνο διαφήμισης για την περιοχή της Αττικής.

Το αντικείμενο εργασίας αφορά στην ανάπτυξη και διαχείριση πελατολογίου, στην ανεύρεση νέων πελατών, στην ενημέρωση του πελατολογίου για νέα προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχει το iatropedia.gr και στην εξυπηρέτηση και διαχείρηση των αναγκών των πελατών μας.

Εάν νομίζετε ότι είστε άτομο με κέφι και μεράκι. Εάν έχετε υψηλές διαπραγματευτικές ικανότητες. Εάν αγαπάτε να επιτυγχάνετε τους ποσοτικούς και ποιοτικούς σας στόχους. Εάν είστε οργανωτικοί, συνεπείς και υπεύθυνοι. Εάν η ομαδική συνεργασία σε ένα υγιές περιβάλλον πιστεύετε ότι θα σας κάνει να ξεχωρίσετε, τότε η πρόκληση του iatropedia.gr, μπορεί να γίνει μια πραγματικότητα για εσάς και να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Πρόεδρος ΣΦΕΕ στο Iatropedia: Πρώτα οι ασθενείς, μετά η σωστή εξοικονόμηση και τέλος η φαρμακοβιομηχανία Πρόεδρος ΣΦΕΕ στο Iatropedia: Πρώτα οι ασθενείς, μετά η σωστή εξοικονόμηση και τέλος η φαρμακοβιομηχανία
  2. Η απάντηση της Coca-Cola στο δημοσίευμα του Iatropedia Η απάντηση της Coca-Cola στο δημοσίευμα του Iatropedia