Σάββατο, 15 Ιουν.
28oC Αθήνα

Τροφική αλλεργία: Πόσοι έχουν πρόβλημα – Συμπτώματα συγκριτικά με τη δηλητηρίαση

Τροφική αλλεργία: Πόσοι έχουν πρόβλημα – Συμπτώματα συγκριτικά με τη δηλητηρίαση

Η τροφική αλλεργία είναι κάτι που εκδηλώνεται περίπου σε έναν άνθρωπο στους 27 ή ποσοστό 3,6% στο σύνολο του πληθυσμού και η συχνότερη διατροφική αλλεργία αφορά τα οστρακοειδή, σύμφωνα με μία νέα αμερικανική επιστημονική μελέτη.

Τα συμπτώματα της τροφικής αλλεργίας συμβαίνουν μέσα σε λίγα λεπτά έως μία ώρα από την κατανάλωση τροφής. Μπορεί αρχικά να εκδηλώνεται ως φαγούρα στο στόμα και δυσκολία στην κατάποση και την αναπνοή.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε