Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Τρόποι για να γυμναστείτε παρά τη ζέστη

Τρόποι για να γυμναστείτε παρά τη ζέστη
Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού με τη θερμοκρασία να σκαρφαλώνει στους 40 βαθμούς κελσίου και είναι ίσως λογικό να … μην γυμνάζεστε με την ίδια όρεξη.
Παρόλα αυτά για τους λάτρεις της γυμναστικής υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι ώστε να μην εγκαταλείψετε την αγαπημένη σας συνήθεια.
 
Ξυπνήστε νωρίς το πρωί και πηγαίνετε στην πλησιέστερη παραλία για να κάνετε ασκήσεις yoga.
 
Σίγουρα η επαφή με τη φύση δίνει μια εντελώς διαφορετική αίσθηση αλλά για τις πολύ ζεστές μέρες μάλλον θα ήταν προτιμότερο να γυμναστείτε σε έναν κλειστό κλιματιζόμενο χώρο.
 
Το κολύμπι στην πισίνα αν δεν έχετε κοντά σας παραλία είναι ο καλύτερος τρόπος για να γυμναστείτε και να δροσιστείτε ταυτόχρονα.
 
Ποιος είπε ότι τα θαλάσσια πάρκα είναι μόνο για παιδιά; Ευκαιρία να βγάλετε στην επιφάνεια το παιδί που κρύβετε μέσα σας και πιστέψτε μας θα το ευχαριστηθείτε τόσο πολύ που δεν θα καταλάβετε καν ότι γυμνάζεστε.
 
Ανεξαρτήτως από το που ζείτε, σίγουρα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση είτε η θάλασσα είτε ένα σκιερό πάρκο όπου θα μπορούσατε να τρέξετε. Προτιμότερο θα ήταν να επιλέξετε τις απογευματινές ώρες.
 
Τελειώστε τη μέρα σας με μια βόλτα. Αφού δύσει ο ήλιος βγείτε να περπατήσετε. Είναι ένας τρόπος να γυμναστείτε αλλά και να χαλαρώσετε έπειτα από μια κουραστική ημέρα.
 

Υγεία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε