Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΑΕΔ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Συννεφιά 12 Αθήνα Αναλυτικά

Τρώτε κοτόπουλα, μειώνεται ο κίνδυνος για εγκεφαλικό

Τρώτε κοτόπουλα, μειώνεται ο κίνδυνος για εγκεφαλικό
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 14.01.2012 | 09:32
Πρώτη δημοσίευση: 14.01.2012 | 09:30

Οι επιστήμονες είναι κατηγορηματικοί: Το είδος των πρωτεϊνών που καταναλώνει κάποιος, παίζει ρόλο ως προς το πόσο κινδυνεύει από εγκεφαλικό.

Μεγάλη έρευνα Αμερικάνων επιστημόνων κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το πολύ κόκκινο κρέας αυξάνει σχετικά τον κίνδυνο για εγκεφαλικό, ενώ το κρέας των πουλερικών τον μειώνει.

Ερευνητές της σχολής Δημόσιας Υγείας του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, δημοσίευσαν στο εξειδικευμένο για εγκεφαλικά ιατρικό περιοδικό stroke, τη μελέτη τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com



   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Αν πίνεις έτσι τον καφέ σου, ίσως είσαι… ψυχοπαθής! Αν πίνεις έτσι τον καφέ σου, ίσως είσαι… ψυχοπαθής!
  2. Σαπεκοένσε: Επιδεινώθηκε η υγεία του Νέτο Σαπεκοένσε: Επιδεινώθηκε η υγεία του Νέτο
  3. Αριστούργημα! Πήρε κατοικίδιο κογιότ και... εγκεφαλικό ο άντρας της! [pics] Αριστούργημα! Πήρε κατοικίδιο κογιότ και... εγκεφαλικό ο άντρας της! [pics]
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook