Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΣΚΑΡ 2017· ΜΠΛΟΚΑ ΑΓΡΟΤΩΝ Συννεφιά 16 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τρώτε κοτόπουλα, μειώνεται ο κίνδυνος για εγκεφαλικό

Τρώτε κοτόπουλα, μειώνεται ο κίνδυνος για εγκεφαλικό
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 14.01.2012 | 09:32
Πρώτη δημοσίευση: 14.01.2012 | 09:30

Οι επιστήμονες είναι κατηγορηματικοί: Το είδος των πρωτεϊνών που καταναλώνει κάποιος, παίζει ρόλο ως προς το πόσο κινδυνεύει από εγκεφαλικό.

Μεγάλη έρευνα Αμερικάνων επιστημόνων κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το πολύ κόκκινο κρέας αυξάνει σχετικά τον κίνδυνο για εγκεφαλικό, ενώ το κρέας των πουλερικών τον μειώνει.

Ερευνητές της σχολής Δημόσιας Υγείας του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, δημοσίευσαν στο εξειδικευμένο για εγκεφαλικά ιατρικό περιοδικό stroke, τη μελέτη τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com



   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Εγκεφαλικό: Προσοχή στα συμπτώματα – Πώς μπορείτε να το προλάβετε Εγκεφαλικό: Προσοχή στα συμπτώματα – Πώς μπορείτε να το προλάβετε
  2. Κρίσιμες ώρες για την Αρλέτα: Σε καταστολή μετά από εγκεφαλικό Κρίσιμες ώρες για την Αρλέτα: Σε καταστολή μετά από εγκεφαλικό
  3. Βιργινία Λεούση: Πήραν από το γραφείο του Σιλβέστερ Σταλόνε για να μάθουν για την υγεία της! Βιργινία Λεούση: Πήραν από το γραφείο του Σιλβέστερ Σταλόνε για να μάθουν για την υγεία της!
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook