Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 18 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τρώτε κοτόπουλα, μειώνεται ο κίνδυνος για εγκεφαλικό

Τρώτε κοτόπουλα, μειώνεται ο κίνδυνος για εγκεφαλικό
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 14.01.2012 | 09:32
Πρώτη δημοσίευση: 14.01.2012 | 09:30

Οι επιστήμονες είναι κατηγορηματικοί: Το είδος των πρωτεϊνών που καταναλώνει κάποιος, παίζει ρόλο ως προς το πόσο κινδυνεύει από εγκεφαλικό.

Μεγάλη έρευνα Αμερικάνων επιστημόνων κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το πολύ κόκκινο κρέας αυξάνει σχετικά τον κίνδυνο για εγκεφαλικό, ενώ το κρέας των πουλερικών τον μειώνει.

Ερευνητές της σχολής Δημόσιας Υγείας του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, δημοσίευσαν στο εξειδικευμένο για εγκεφαλικά ιατρικό περιοδικό stroke, τη μελέτη τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com



   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Κίνδυνος για Αλτσχάιμερ και εγκεφαλικό από τα αναψυκτικά; Τι αποκαλύπτει μεγάλη έρευνα [vid] Κίνδυνος για Αλτσχάιμερ και εγκεφαλικό από τα αναψυκτικά; Τι αποκαλύπτει μεγάλη έρευνα [vid]
  2. Γάλα γαϊδούρας: Τα οφέλη του για την υγεία σας – Γιατί θεωρείται υπερτροφή Γάλα γαϊδούρας: Τα οφέλη του για την υγεία σας – Γιατί θεωρείται υπερτροφή
  3. Τι λέει η Βίκυ Σταμάτη για την επιστροφή του Άκη Τσοχατζόπουλου στη φυλακή Τι λέει η Βίκυ Σταμάτη για την επιστροφή του Άκη Τσοχατζόπουλου στη φυλακή