Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Yπάρχουν τρόποι να ξεφορτωθείς την αντιαισθητική κυτταρίτιδα! Γρήγορα και χωρίς νυστέρι…

Ποια γυναίκα δεν ονειρεύεται να ξυπνήσει μια μέρα και να έχει απαλλαχθεί από την κυτταρίτιδα; Η ενοχλητική όμως συσσώρευση λίπους ακριβώς εκεί που δεν πρέπει, μοιάζει πολλές φορές ανίκητος εχθρός. Υπάρχουν όμως αισθητικές μη επεμβατικές μέθοδοι που θα τα καταφέρουν για σένα. Διάλεξε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες και κάνε ολομέτωπη επίθεση στην κυτταρίτιδα. 

“Η κυτταρίτιδα δεν είναι αήττητη. Τώρα πια γίνεται παρελθόν εύκολα, γρήγορα και χωρίς νυστέρι. Τη λύση τη δίνουν μη επεμβατικές μέθοδοι αντιμετώπισής της, που εφαρμόζονται είτε ξεχωριστά η κάθε μια, είτε συνδυαστικά, προκειμένου να επιτευχθεί το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα” εξηγεί ο Αθανάσιος Σκούρας, Χειρουργός ΩΡΛ, εξειδικευμένος στην Πλαστική Προσώπου, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Λειτουργικής Ρινοπλαστικής.

Μάθε πως λειτουργεί η κάθε μία πριν πάρεις την τελική απόφαση…

1. ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ
Είναι μια μέθοδος ανώδυνη και ασφαλής, με μόνιμα αποτελέσματα. 

Πώς γίνεται; Με τη διοχέτευση ηλεκτρικού ρεύματος μέσω λεπτών τριχοειδών κι εύκαμπτων βελονών , οι οποίες εφαρμόζονται υποδόρια, τοπικά στις περιοχές όπου εντοπίζεται το πρόβλημα (μηροί, γλουτοί, μπράτσα κ.α.), σπάει η κυτταρική μεμβράνη και διαλύονται τα λιποκύτταρα. Ετσι, ο αριθμός τους ελαττώνεται και δεν ξαναεμφανίζονται στο ίδιο σημείο. Τα προϊόντα που προέρχονται από τη διάλυση των λιποκυττάρων περνούν στη κυκλοφορία του αίματος κι αποβάλλονται με τα ούρα, γι’αυτό κι προτείνεται η κατανάλωση αρκετής ποσότητας νερού.

Είναι ασφαλές;  Η μέθοδος παρέχει 100% ασφάλεια στην εφαρμογή της, είναι ανώδυνη και κατά την εφαρμογή των βελονών δεν υπάρχει πόνος γιατί δεν υπάρχουν νεύρα στο λίπος του υποδόριου ιστού που εισχωρούν. Το άτομο κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, ηρεμεί και μπορεί ακόμη και να κοιμηθεί, αισθάνεται απόλυτη ασφάλεια και αμέσως μετά μπορεί να επιστρέψει σε οποιαδήποτε δραστηριότητα, αφού δεν φορά κορσέ, δεν έχει σημάδια και δεν παίρνει φάρμακα. Γι’αυτό εξάλλου η μέθοδος ενδείκνυται για κάθε ηλικία και για οποιοδήποτε σημείο του σώματος.

Δες κι άλλους τρόπους στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε