Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Διαβάστε στο iatropedia.gr: Άμεσες περικοπές παντού

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Η απόφαση που ελήφθη στην έκτακτη κυβερνητική επιτροπή για επιτάχυνση των διαδικασιών, θα θέσει σε εφεδρεία πολύ νωρίτερα από ότι είχε υπολογισθεί, εργαζόμενους και στον τομέα της υγείας.

Επιτάχυνση σε εφεδρείες, λουκέτα σε οργανισμούς και περιστολή δαπανών σε όλους τους τομείς αναμένεται να δούμε τις επόμενες ημέρες και στην Υγεία μετά την εμπλοκή με την Τρόικα και την 6η δόση του δανείου.

Σε άμεσες περικοπές προχωρά και το υπουργείο Υγείας μετά τα προσκόμματα που προέκυψαν με τους δανειστές μας και την παραχώρηση της 6ης δόσης του δανείου.

Πάντως η διαδικασία αυτή έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας κυρίως εξαιτίας των αντιδράσεων που έχουν ήδη προκληθεί σε πολλούς κλάδους. Οι φόβοι εστιάζονται στο γεγονός ότι ήδη γιατροί και νοσηλευτές βρίσκονται σε κινητοποιήσεις εξαιτίας των αλλαγών στο ΕΣΥ και του νέου φορέα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας (ΕΟΠΥΥ) και μια νέα αντιπαράθεση θα έριχνε λάδι στη φωτιά και θα προκαλούσε νέους τριγμούς στα θεμέλια του συστήματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com

Υγεία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε