Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Φροντίζουμε να ζούμε καλύτερα

Φροντίζουμε να ζούμε καλύτερα

   

«Φροντίζουμε να ζούμε καλύτερα» είναι η νέα ενέργεια της Carrefour Μαρινόπουλος, με στόχο να δώσει στους πελάτες και καταναλωτές, νέες ιδέες και λύσεις που θα βελτιώσουν τον τρόπο ζωής τους.

 

Η ενέργεια «Φροντίζουμε να ζούμε καλύτερα» θα διαρκέσει από 14 έως 30 Απριλίου σε όλα τα καταστήματα Carrefour. Περισσότερα από 600 βιολογικά προϊόντα, η νέα σειρά Carrefour χωρίς γλουτένη, τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, και πλήθος προϊόντων υγιεινής διατροφής, ενθαρρύνουν τους καταναλωτές σε έναν πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής. Παράλληλα, προτείνονται προϊόντα ομορφιάς, γυμναστικής, άθλησης και fitness, που δίνουν ενέργεια. Κάντε κλικ εδώ για να ξεφυλίσετε τις προσφορές.
 
Επίσης, για ένα υγιές περιβάλλον, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν στα Carrefour πληθώρα ηλεκτρικών συσκευών χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης, για να προστατεύσουν το περιβάλλον. Τέλος, ομάδα εξειδικευμένων διαιτολόγων και διατροφολόγων θα ενημερώνουν και θα συμβουλεύουν τους πελάτες των καταστημάτων Carrefour για θέματα υγείας, ευεξίας και φυσικής κατάστασης.
 
Σημειώνεται ότι για το διάστημα 14-30 Απριλίου, οι καταναλωτές κερδίζουν 100 επιπλέον πόντους στην κάρτα Club, για κάθε αγορά «προϊόντων φροντίδας» αξίας 10 ευρώ.

Υγεία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε