Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Γέννα με.. ύπνωση στη Βρετανία

Γέννα με.. ύπνωση στη Βρετανία

Αντί για επισκληρίδιο ένεση, την.. ύπνωση επέλεξε 30χρονη Βρετανίδα για να φέρει στον κόσμο το αγοράκι της, χωρίς να αισθανθεί τον παραμικρό πόνο.

Η Λουίζ Γουώκερ υποβλήθηκε σε ύπνωση ενώ βρισκόταν σε πισίνα τοκετού και μετά από τέσσερις ώρες γέννησε. “Στην αρχή ήμουν πολύ επιφυλακτική. Πίστευα ότι θα χρειαστώ όλα τα αναισθητικά του κόσμου, αλλά τελικά έμεινα έκπληκτη γιατί δεν χρειάστηκα κανένα. Έκλαιγα από τον πόνο, αλλά όταν ξεκίνησα την υπνοθεραπεία αισθάνθηκα τόσο χαλαρή, ώστε όταν άρχισαν οι συσπάσεις δεν πονούσα καθόλου” αναφέρει.

Ο υπνωτιστής ζήτησε από τη Λουίζ να θυμηθεί μία όμορφη στιγμή της ζωής της και εκείνη σκέφτηκε το γάμο της με τον 28χρονο σύζυγό της Γκάρεθ, ο οποίος είναι αστυνομικός. Αυτές τις καλές σκέψεις “χρησιμοποίησε” για να την υπνωτίσει.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γυναίκα γεννάει με αυτή τη μέθοδο, καθώς πολλές έγκυες επιλέγουν πλέον εναλλακτικές μεθόδους για να φέρουν στον κόσμο τα μωρά τους. Η 33χρονη Βικτόρια Πάροτ αναφέρει για τη δική της γέννα: “Δεν κατάλαβα απολύτως τίποτε. Ήταν το πιο φυσιολογικό συναίσθημα του κόσμου. Θυμάμαι αμυδρά να νιώθω την κόρη μου να σπρώχνει και να ξεπροβάλλει από τη λεκάνη μου”.

Πάντως, παρά τα καλά αποτελέσματα, η υπνοθεραπεία στις εγκύους στοιχίζει κάτι παραπάνω. Κάθε συνεδρία ύπνωσης κοστίζει ως και 300 ευρώ ενώ η παρουσία υπνοθεραπευτή κατά τη γέννα περίπου 700-800 ευρώ.

Υγεία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε