Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Για τα μάτια σας μόνο…

Σε καιρό κρίσης μία ακόμη μεγάλη επένδυση στο χώρο της υγείας και ειδικά της οφθαλμολογίας προστέθηκε στον κατάλογο με τις νέες επιχειρήσεις.

Μπορεί η χώρα να περνά τις πιο δύσκολες οικονομικά στιγμές της, υπάρχουν ωστόσο και εκείνοι που τολμούν και επενδύουν στην υγεία με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ένα νέο υπερσύγχρονο οφθαλμολογικό νοσοκομείο άνοιξε και επίσημα τις πύλες του πριν από λίγες ημέρες. Το Αthens Eye Hospital που βρίσκεται στη Γλυφάδα, και αποτελεί το μοναδικό οφθαλμολογικό Νοσοκομείο με τις πλέον σύγχρονες υποδομές και υπηρεσίες σε Ελλάδα και Νοτιοανατολική Ευρώπη, εγκαινιάστηκε πριν λίγες ημέρες παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής, της επιστήμης και των γραμμάτων. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σύγχρονο νοσοκομείο που ειδικεύεται στην επίλυση σοβαρών και δύσκολων οφθαλμολογικών προβλημάτων.

Εξειδικευμένοι οφθαλμίατροι συνεργαζόμενοι με ομάδα οπτικών, οπτομετρών, εξειδικευμένων για οφθαλμολογικά περιστατικά νοσηλευτών, όλοι μαζί προασπίζουν το δώρο της όρασης.

Μέσω ενός υπερσύγχρονου εργαστηρίου μοριακής βιολογίας οι επιστήμονες του Αthens Eye Hospital επιχειρούν να πρωτοστατήσουν μεταξύ άλλων στην επανάσταση της γονιδιακής θεραπείας των παθήσεων του αμφιβληστροειδούς.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia

Υγεία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε