Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Γυμνάσου ένα μήνα και βγες στην παραλία

Απίστευτο και όμως είναι αληθινό. Η “μαγική” πλατφόρμα δόνησης είναι ο πιο σύγχρονος εναλλακτικός τρόπος άσκησης, με τεχνολογία που βασίζεται στην πρωτοποριακή δύναμη των πλευρικών δονήσεων (μια εφαρμογή της αστροναυτικής).

Ο τρόπος άσκησης είναι αυτό που χρόνια περίμεναν οι “super busy” καθώς και όσοι αντιμετωπίζουν την προοπτική “γράφομαι στο γυμναστήριο αλλά δεν προλαβαίνω να πηγαίνω”. Αυτό γιατί υπόσχεται – και πραγματοποιεί – το ιδανικό γυμνασμένο σώμα και τέλεια φυσική κατάσταση, αφιερώνοντας μόνο μισή ώρα την εβδομάδα χωρίς να χυθεί σταγόνα ιδρώτα! Προυπόθεση βέβαια να προσέχουμε και την διατροφή μας.

15 λεπτά άσκησης αντιστοιχούν σε 1 1/2 ώρα εντατικής γυμναστικής με βάρη συνεπώς 2-3 φορές την εβδομάδα είναι υπερ αρκετά για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ο Νίκος Κουτσολάμπρος γυμναστής – εργοφυσιολόγος μας εξηγεί το γιατί:

Η Μαρία κάνει δύο μήνες πλατφόρμα δόνησης και όπως εξηγεί στο newsit τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Ο λόγος που ξεκίνησε αυτόν τον τρόπο γυμναστικής είναι η έλλειψη χρόνου και το ενδιαφέρον της για υγεία, ευεξία, εξωτερική εμφάνιση και καλή φυσική κατάσταση.

Πλέον τα περισσότερα γυμναστήρια είναι εξοπλισμένα με πλατφόρμες δόνησης. Αν τις δοκιμάσετε μια φορά, σίγουρα θα τις αναζητήσετε ξανά. Ωστόσο, εάν προτίθεστε να τις χρησιμοποιήσετε μόνοι στο σπίτι, είναι απολύτως αναγκαίο να εκπαιδευτείτε στη σωστή χρήση της και να ακολουθείτε αποδεδειγμένα ασφαλή πρωτόκολλα άσκησης, προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας.

Ο Νίκος Κουτσολάμπρος ειδικά για τους αναγνώστες του newsit προτύνει έξυπνα tips για να εντυπωσιάσετε με το σώμα σας λίγο πριν βγήτε στην παραλία.

Υγεία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε