Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Iatropedia.gr: Καταλήψεις και απεργίες στην Υγεία

Iatropedia.gr: Καταλήψεις και απεργίες στην Υγεία

Με καταλήψεις σε κτίρια κεντρικών υπηρεσιών αλλά και σε νοσοκομεία αντιδρούν οι εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας για το ενιαίο μισθολόγιο και τις εφεδρείες της κυβέρνησης.

Ενιαίο μισθολόγιο, εργασιακή εφεδρεία αλλά και ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ μπαίνουν στο στόχαστρο των εργαζομένων που πραγματοποιούν καταλήψεις για να σταματήσουν τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης.

Ειδικότερα απόφαση να συνεχίσουν την κατάληψη του κτηρίου του ΕΟΦ έως και την ψήφιση του νομοσχεδίου για το ενιαίο μισθολόγιο και την εργασιακή εφεδρεία, έλαβαν οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό, ως έσχατη κίνηση αντίδρασης στη δρομολογημένη διάλυση του Δημόσιου Τομέα και την εξαθλίωση της ελληνικής κοινωνίας, όπως αναφέρουν.

Διαβάστε περισσότερα στο iatropedia.gr

Στο μεταξύ με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ, τα Θεραπευτήρια και οι Υπηρεσίες Πρόνοιας την Πέμπτη 13/10/2011 από 11π.μ. έως 3μ.μ. ύστερα από την 4ωρη Στάση Εργασίας που έχει προκηρύξει η ΠΟΕΔΗΝ.

Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στις 11:30 κάτω από το Υπουργείο Υγείας και θα ακολουθήσει πορεία στο Υπουργείο Οικονομικών.

Διαβάστε επίσης: Προβλήματα από την απεργία στα ΜΜΜ – Αύριο η απόφαση για νέες κινητοποιήσεις

Υγεία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε