Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Οδηγός επιβίωσης γυναικών από το κακό… σεξ!

Εσείς είστε πρόθυμες να κάνετε τα πάντα. Ειδικά στο κρεβάτι. Και ενώ εσείς κάνατε τα πάντα για να παραμείνει το σεξ όπως πρέπει στη σχέση σας, εκείνος, έχει ξεχάσει τους τρόπους ευγενείας έξω από τη κρεβατοκάμαρα!
Μερικές συμβουλές και πως να το χειριστείτε το θέμα.
 
 
Το κάνατε; Κοιμήθηκε!
 
Χριστιανέ μου, μόλις είχες και είχα έναν ωραιότατο οργασμό! Τέτοιο πάθος, τέτοια ηδονή και τι κάνεις στο ένα δευτερόλεπτο μετά το σεξ; Ροχαλίζεις! Αν ο καλός σου δεν είναι ναρκοληπτικός, δεν υπάρχει δικαιολογία για να κοιμάται στα 23 δευτερόλεπτα μετά τη σεξουαλική πράξη! Ας πει τουλάχιστον ένα “καληνύχτα”.
 
 
Τα προκαταρκτικά πήγαν περίπατο:
 
Η έννοια των προκαταρκτικών από μόνη της έχει την αποστολή να λειτουργήσει ανοίγοντάς σου την όρεξη. Εκείνος μάλλον έχει μάθει να τρώει απευθείας την μπριτζόλα του! Για να μιλήσεις με τους δικούς του όρους, την επόμενη φορά που θα σπεύσει να προχωρήσει το ερωτικό παιχνίδι προτού καν αρχίσει το πασπάτεμα, θύμισέ του πως πρέπει να ανάψει πρώτα τη μηχανή για να πάρει μπρος η κούρσα!
 
 
Κοροϊδεύει τα σημεία του κορμιού σου πάνω στην πράξη:
 
Ναι, είναι αλήθεια. Δεν είστε πια 10 χρονών για να κάνει πλάκα με το σώμα σου, λες και δεν έχει ξαναδεί στήθος ή γυναικεία μικρή περιοχή! Εξήγησέ του πως για να βάλει γκολ, πρέπει να σταματήσει να κανιβαλίζει και να εκφράζεται σωστά γι ό,τι του φαίνεται περίεργο!
 
 
Φεύγει σαν τον κλέφτη:
 
Το που θα περάσετε τη νύχτα, το αν θα κοιμηθείτε μαζί μετά το σεξ, είναι πολύ σημαντικό να έχει συζητηθεί από πριν. Ενήλικες είστε, ούτε εσύ χρειάζεται να πηγαίνεις 2 και 3 ημέρες στη δουλειά με τα ίδια ρούχα, ούτε κι εκείνος να φύγει σαν τον κλέφτη μες τη νύχτα, αφήνοντάς σε να νιώθεις σαν συνοδός πολυτελείας.
 
 
Θα τα σκίσω τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχά σου:
 
Το άγριο σεξ σε κάποιους αρέσει, σε άλλους λιγότερο. Αν ο τίγρης βγάζει την αγριάδα του πάνω στα εσώρουχά σου, χωρίς να σε ρωτήσει, ήρθε η ώρα να του στείλεις το λογαριασμό από το πανάκριβο στριγκάκι σου που έσκισε. Εκεί θα του φύγει η μαγκιά του τίγρη. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για όλα τα καυτά και κίνκι πράγματα που θέλει να δοκιμάσει μαζί σου στο κρεβάτι! Μαστίγια, ραπίσματα και σεξουαλικά βοηθήματα θα μπουν στο μενού του ερωτικού σας πιάτου, αφού το συζητήσετε. Και σε τέτοια ζητήματα, το ‘ναι’ σημαίνει ‘ναι’ και το ‘όχι’, ‘ΟΧΙ’.
 
 
Που, λέω που, έχεις το μυαλό σου;
 
Αχ αυτό το κινητό! Ζημιά που θα σας κάνει και στο σεξ. Οι μορφές που μπορούν να πάρουν οι κακοί του τρόποι στο κρεβάτι εξαιτίας του κινητού, είναι πολλοί. Μπορεί να το κάνετε, και να τσεκάρει ποιός τηλεφωνεί, μπορεί να του κάνεις στοματικό και εκείνος να ασχολείται να γράψει sms, μπορεί να θέλει να μαγνητοσκοπήσει τη δράση σας και να την στείλει και με μέιλ. Αν δεν μπορεί να συγκεντρωθεί στη δράση, ας πάει σπίτι του. Αν θέλει να γυρίσει ταινίες μικρού μήκους, να κρατήσεις τα αντίτυπα και να χρεώσεις το copyright.
 
 
Η κορύφωση σου ήρθε κατάμουτρα:
 
Και όχι μόνο τελείωσε στα μουτράκια σου χωρίς να σε προειδοποιήσει, αλλά δεν σου πρόσφερε ούτε ένα χαρτομάντιλο. Αν απορήσει που δεν του έκανες ξανά στοματικό, εξήγησέ του τους λόγους!
 
 
Τα προφυλακτικά τελείωσαν:
 
Μπορεί όντως να ξέχασε να πάρει προφυλακτικά, μπορεί αυτός να είναι ο τρόπος του για να το κάνετε χωρίς! Αν έτσι έχει μάθει, καιρός να του κοπούν οι κακές συνήθειες. Αν προσπαθεί να σε πείσε λέγοντας πως θα φροντίσει να τραβηχτεί πριν έχετε κάποιο ατύχημα, θύμησέ του τα ΣΜΝ. Αν υποστηρίξει πως δεν βρίσκει προφυλακτικό στο μέγεθός του, υπάρχουν και τα XL νούμερα που μπορούν να εφαρμόσουν και στον γκοτζίλα.
 
 
Πλύσου και ξυρίσου ομορφιά μου:
 
Την αποτρίχωση στα μπράτσα και το στέρνο ξέρει να την κάνει καλά για να φανούν τα μούσκουλα στην πλαζ. Το αποσμητικό για τη μασχαλίτσα το εφαρμόζει από το πρωί για να στρώνει καλά στο πουκαμισάκι του. Έλα όμως που στη μικρή του περιοχή, τα πράγματα θυμίζουν υπόνομο. Θάμνοι κρύβουν το πέος του και μια ακαθόριστη μυρωδιά στολίζει τα μπαλάκια του. Τώρα γιατί στολίζεται και γυμνάζεται για να σε ρίξει στο κρεβάτι και δεν δίνει τη σημασία που πρέπει εκεί χαμηλά, είναι θέμα προς συζήτηση. Εσύ φυσικά δεν έχεις κανένα λόγο να κλείνεις τη μύτη σου για να του κάνεις στοματικό, ειδικά όταν εκείνος φρικάρει και δεν σε πλησιάζει στην μικρή σου περιοχή επειδή έχεις να κάνεις χαλάουα δύο μερούλες.
 
 
Τα σεντονάκια σου μυρίζουν, άλλαξέ τα!
 
Αν θέλει να κυλιέστε στα μεταξωτά του σεντονάκια, πρέπει να φροντίζει να τα πλένει. Αλλιώς, τι να το κάνεις το μετάξι αγάπη μου;
 
 
Με το ίδιο μακό και τον ίδιο δονητή:
 
Αποφάσισε πως του αρέσουν τα εξτρίμ παιχνίδια στο κρεβάτι και είπε να φέρει στην παρέα ένα δονητή. Αν δεν ανοίξει το κουτί για να σου δείξει πως δεν τον έχει χρησιμοποιήσει πάλι, μην τον χρησιμοποιήσεις εσύ τουλάχιστον. Αν θέλει “άλλα κόλπα”, ας φροντίσει γι’ αυτά. Φυσικά, το να τρέξει το πρωί να ξεπλύνει το εργαλείο, δεν θα πρέπει να σου πει τίποτα απολύτως!
 
 
Ο κολλητός του ξεφύτρωσε σαν μανιτάρι:
 
Για κάποιο περίεργο λόγο, η ιδέα για ένα τρίο έχει διαποτίσει το μυαλό πολλών αρσενικών. Φταις κι εσύ που σε βλέπει δεκτική να κάνεις τα πάντα από το πρώτο ραντεβού κι ας έχεις μόλις ενηλικιωθεί. Αυτό βέβαια δεν του δίνει το δικαίωμα να φέρει παρέα στο κρεβάτι σας χωρίς να σε ρωτήσει. Ακόμα κι αν σε ρωτήσει εκείνη τη στιγμή, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις προτού πειστείς να κάνεις κάτι που δεν έχεις σκεφτεί σωστά και υπό πίεση.
 

Υγεία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε