Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ρέθυμνο: ”Λύγισε” ο 55χρονος από τον Η1Ν1

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή ο 55χρονος Ρεθυμνιώτης που εδώ και δύο εβδομάδες νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ρεθύμνου έχοντας χτυπηθεί από τον ιό της γρίπης Η1Ν1…

Ο άτυχος άνδρας είναι το πρώτο θύμα του ιού στην Κρήτη για το 2011, ενώ από την αρχή της νέας χρονιάς μέχρι σήμερα συνολικά 9 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με το διοικητή του Νοσοκομείου Ρεθύμνου Γιώργο Μοσχοβάκη, η κατάσταση της υγείας του 55χρονου, που από την πρώτη στιγμή κρίθηκε ιδιαιτέρως κρίσιμη, παρουσίασε επιπλοκές, με αποτέλεσμα αργά το απόγευμα της Πέμπτης (27-01-2011) να καταλήξει.

«Δυστυχώς ο ασθενής έχασε τη μάχη λόγω πολυοργανικής ανεπάρκειας, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή. Νοσηλευόταν εδώ και δυο εβδομάδες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου. Δεν είχε βεβαρημένο ιστορικό, ήταν ωστόσο παχύσαρκος, γεγονός που επιβάρυνε την κατάσταση της υγείας του», σημείωσε ο κ. Μοσχοβάκης.

Υπενθυμίζεται πως ο 55χρονος είχε αρχικά εισαχθεί στην Παθολογική Κλινική με λοίμωξη του αναπνευστικού, για να διαπιστωθεί λίγες μέρες μετά από τα ευρήματα των ειδικών εξετάσεων ότι έχει προσβληθεί από τον ιό της νέας γρίπης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε