Τοπικά Νέα

Βουτιές που κόβουν την ανάσα, από γκρεμό 16 μέτρων, στη λίμνη Αγ. Νικολάου! [vid]

Ξεκίνησε με τις καλύτερες εντυπώσεις η "καταδυτική" γιορτή στη λίμνη του Αγ. Νικολάου, με το «Agios Nikolaos – Cliff Diving 2016” που οργανώνεται πρώτη φορά, στα πρότυπα και προδιαγραφές ενός διεθνούς Cliff Diving Show,  με στόχο να αποτελέσει μακροχρόνια το σήμα κατατεθέν της πόλης του Αγίου Νικολάου και της λίμνης του.

Την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης, οι κορυφαίοι αθλητές καταδύσεων, όλοι τους μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καταδύσεων, πραγματοποίησαν το πρόγραμμα της επίσημης προπόνησης βουτώντας από την εξέδρα καταδύσεων, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα.

Οι καταδύσεις γίνονται  από ύψος 16 μέτρων  και σε σημείο του γκρεμού που ελέγχθηκε από την  World High Diving Federation ότι είναι ιδανικό για την  ασφάλεια των αθλητών. 

Στην εκδήλωση λαμβάνουν μέρος μέρος επαγγελματίες και ερασιτέχνες καταδύτες, μέλη της World High Diving Federation από διαφορετικές χώρες της Ευρώπης (Ελβετία, Γερμανία, Ρωσία, Δανία και Μεγάλη Βρετανία)  οι οποίοι για πρώτη φορά θα καταδυθούν στην χώρα μας.

Πηγή: flashnews – Βίντεο: fonien

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα