Αθλητικά

“Σκόνταψε”! Γκέλα με το… καλημέρα για Τσέλσι (VIDEO)

Δεν έκανε καλή εκκίνηση στην Πρέμιερ Λιγκ η περσινή πρωταθλήτρια Τσέλσι, που ήρθε ισόπαλη στην έδρα της με την Σουόνσι (2-2).

Με το… αριστερό μπήκε στην Πρέμιερ Λιγκ η Τσέλσι, καθώς παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στην Σουόνσι στο “Στάμφορντ Μπριτζ” στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Οι πρωταθλητές προηγήθηκαν δύο φορές, αλλά οι Ουαλοί, που πέρσι στην πρεμιέρα νίκησαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας, πήραν και φέτος το θετικό αποτέλεσμα σε μια πολύ δύσκολη έδρα.

Ο Όσκαρ άνοιξε το σκορ στο 23′ για τους Λονδρέζους, ενώ ο Αγιού στο 29′ ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους. Η χαρά τους, ωστόσο, δεν κράτησε για πολύ, καθώς στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Φερνάντες με αυτογκόλ μετά από προσπάθεια του Γουίλιαν έβαλε και πάλι την Τσέλσι μπροστά στο σκορ.

Στο 52′ ο Κουρτουά ανέτρεψε τον Γκομίς στο όριο της περιοχής και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Ο Γάλλος από την άλλη, μετέτρεψε την ποινή σε γκολ και “έγραψε” το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Σάββατο, 8/8 (17:00)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ 1-0
(22’ αυτ. Γουόκερ)
Μπόρνμουθ-Άστον Βίλα 0-1
(72’ Γκεστέντε)
Έβερτον-Γουότφορντ 2-2
(76’ Μπάρκλεϊ, 86’ Κονέ – 13’ Λαγιούν, 83’ Ιγκάλο)
Λέστερ-Σάντερλαντ 4-2
(11’ Βάρντι, 18’, 25’ πεν. Μάχρεζ, 66’ Ολμπράιτον – 60’ Ντεφόε, 71’ Φλέτσερ)
Νόριτς-Κρίσταλ Πάλας 1-3
(69’ Ρέντμοντ – 39’ Ζαχά, 49’ Ντιλέινι, 90’+4’ Καμπάιγ)
Τσέλσι-Σουόνσι 2-2
(23’ Όσκαρ, 30’ Γουίλιαν – 29’ Αγιού, 55’ πεν. Γκομίς)

Κυριακή, 9/8
Άρσεναλ-Γουέστ Χαμ (15:30)
Νιούκαστλ-Σαουθάμπτον (15:30)
Στόουκ-Λίβερπουλ (18:00) Δευτέρα, 10/8
Γουέστ Μπρομ-Μάντσεστερ Σίτι (22:00)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα