Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Συναγερμός στην Ασφάλεια! Κυκλοφορούσαν σε ένα τζιπ οπλισμένοι σαν “αστακοί”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε έλεγχο που έκαναν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης σε τζιπ στο οποίο επέβαιναν 4 Έλληνες που προέρχονται από τα δυτικά προάστια βρέθηκε στο ντουλάπι του συνοδηγού ένα πιστόλι CZ γεμάτο, ενώ στο πορτ παγκάζ βρήκαν ένα υποπολυβόλο NP5 επίσης γεμάτο.

Μια περίεργη υπόθεση κατοχής οπλισμού που μάλλον έχει να κάνει με τους ανοιχτούς λογαριασμούς μεταξύ των συμμοριών της νύχτας, ερευνά από χθες το απόγευμα η Ασφάλεια Αττικής, όταν συνελήφθησαν στην περιοχή του Παγκρατίου τέσσερα άτομα από τα Δυτικά Προάστια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν στην περιοχή του Παγκρατίου και συγκεκριμένα στην οδό Υμηττού τέσσερα άτομα τα οποία επέβαιναν σε ένα τζιπ μάρκας “Rav 4”, να κινούνται ύποπτα.

Αμέσως οι αστυνομικοί σταμάτησαν το όχημα και από την έρευνα που πραγματοποίησαν αμέσως κατάλαβαν πως κάτι σοβαρό είχαν εντοπίσει καθώς στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου βρήκαν ένα πιστόλι μάρκας “CZ” των 9 χιλιοστών, ενώ στο πορτ μπαγκάζ του οχήματος εντόπισαν ένα υποπολυβόλο “MP 5”, όμοιο με αυτά που είναι εξοπλισμένοι οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Άμεσα ενημερώθηκε για τα ευρήματα η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, όσο και για τα στοιχεία των συλληφθέντων. Από την διασταύρωση των στοιχείων προέκυψε πως δεν είναι άτομα τα οποία απασχολούν τη συγκεκριμένη Υπηρεσία.

Αντιθέτως υπήρξαν ισχυρές ενδείξεις πως ίσως οι συλληφθέντες έχουν σχέση με γνωστό “νονό” της νύχτας και μάλιστα κατά παρελθόν είχαν στενές επαφές με την συμμορία του, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ακόμα και σήμερα να έχουν άμεση σύνδεση με το ίδιο πρόσωπο.

Το ερώτημα στο οποίο πια προσπαθούν να δώσουν απάντηση οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει την προανάκριση, είναι τι πήγαιναν να κάνουν οι τέσσερις συλληφθέντες και κυρίως γιατί ήταν οπλισμένοι σαν “αστακοί”.

Μέχρι στιγμής και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και οι τέσσερις είναι αρνητικοί και δεν απαντούν στης ερωτήσεις των αστυνομικών.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε