Έγκλημα

Καρδίτσα: Τον σκότωσε το δέντρο που έκοψε συγγενής του – Τραγωδία κοντά στη λίμνη Πλαστήρα!

Το δέντρο καταπλάκωσε και σκότωσε τον άτυχο άντρα, πριν προλάβει να αντιδράσει κανείς...

Η τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα με θύμα ένα 75χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 75χρονος είχε πάει σε δασική περιοχή του Κρυονερίου Λίμνης Πλαστήρα μαζί με έναν 81ος ετών άντρα και άλλο ένα συγγενικό του πρόσωπο για να πραγματοποιήσουν νόμιμη υλοτόμηση.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια της κοπής ενός δένδρου δεν πήγαν όλα όπως τα είχαν σχεδιάσει, με αποτέλεσμα το δένδρο να γυρίσει και να πέσει στο σημείο που βρισκόταν ο 75χρονος τραυματίζοντας τον θανάσιμα στο κεφάλι. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 81χρονου στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Πηγή: karditsalive.net

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα