Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr η νεαρή Τρικαλινή, σύζυγος γνωστού Τρικαλινού επιχειρηματία, έζησε τον απόλυτο εφιάλτη νωρίς το βράδυ της Πέμπτης, καθώς θρασύτατοι διαρρήκτες επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι της στις 21.30.
Εκείνη βρίσκονταν στο σαλόνι του σπιτιού όταν άκουσε θόρυβο από το πίσω μπαλκόνι του διαμερίσματος δευτέρου ορόφου, στο κέντρο της πόλης, στην οδό Μαυροκορδάτου. Όταν ο θόρυβος επαναλήφθηκε πήγε να δει τι συμβαίνει κα ήρθε… πρόσωπο με πρόσωπο με τους διαρρήκτες οι οποίοι είχαν σηκώσει το «ρολό» και προσπαθούσαν να σπάσουν την ασφάλεια της μπαλκονόπορτας.
Με το που άναψε το φως εκείνοι τράπηκαν σε φυγή πιάστηκαν από έναν σωλήνα και κατέβηκαν σαν… κομάντο στο ισόγειο. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομία και άντρες της Ασφάλειας και της σήμανσης, ωστόσο δεν έγινε κατορθωτό να εντοπιστούν οι επίδοξοι διαρρήκτες.
Πηγή: trikalavoice.gr