Πολιτική

Τσίπρας για απολύσεις στο Δημόσιο: Δε θα συναινέσουμε σε ανθρωποθυσίες

«Οι δεκαπέντε χιλιάδες απολύσεις στο δημόσιο, κατ' εντολήν της τρόικας, μας οδηγούν έναν αιώνα πίσω» δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε ότι το κόμμα του «δεν πρόκειται να συναινέσει σε ανθρωποθυσίες».

Το θέμα αυτό, είπε ο κ. Τσίπρας, μας οδηγεί σε άλλες, παλιότερες, σκοτεινές για τη χώρα εποχές. Πρόκειται, σημείωσε, για 15.000 ανθρωποθυσίες που έρχονται να προστεθούν στα εκατομμύρια άλλων, που έχουν συμβεί στον ιδιωτικό τομέα.

«Εμείς δεν πρόκειται να συναινέσουμε στις ανθρωποθυσίες, δεν πρόκειται να συναινέσουμε στον μαζικό αποκεφαλισμό εργαζομένων», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσε όλους τους εργαζόμενους «να βάλουν, με τους αγώνες τους, ένα τέρμα στη διαρκή κι επαναλαμβανόμενη θυσία της Ιφιγένειας, προκειμένου να πνεύσει ούριος άνεμος για τους δανειστές μας».

Καλούμε τον ελληνικό λαό, με τους αγώνες του, να ανατρέψει αυτή την πολιτική, αυτή την κυβέρνηση που μας οδηγεί στην καταστροφή, καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Τσίπρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Αφορμή για απολύσεις έψαχνε η κυβέρνηση”

Παραίτηση της κυβέρνησης και εκλογές ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας

Αυτή είναι η λίστα των 14.000 απολύσεων στο Δημόσιο! Ποιοί φορείς και οργανισμοί του Δημοσίου καταργούνται και ποιοί συγχωνεύονται

Αιφνίδιος ”θάνατος” για 15.000 δημοσίους υπαλλάλους

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Real Polls: Διψήφιο προβάδισμα για τη ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ – Το 54,3% δεν εμπιστεύεται κανέναν πολιτικό αρχηγό να ηγηθεί της προοδευτικής παράταξης
Το 13,5% των πολιτών θεωρεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να ηγηθεί της «κατακερματισμένης» προοδευτικής παράταξης και να την οδηγήσει στην κυβέρνηση
Κάλπη
Σκληρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – «Ξεπέρασε κάθε χυδαιότητα ο Φλωρίδης, να παραιτηθεί άμεσα»
O Γιώργος Φλωρίδης, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να επιτεθεί στην Ζωή Κωνσταντοπούλου δημοσιοποίησε τα ονόματα τεσσάρων γυναικών που βιάστηκαν παραβιάζοντας έτσι τα προσωπικά δεδομένα
Το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ 2
Παύλος Μαρινάκης για τις απειλές που κατήγγειλε η Μαρία Καρυστιανoύ: Όταν λέμε ότι κάποιος θέλει να μας σκοτώσει τα παιδιά, και θέλουμε αυτό να ερευνηθεί, λέμε ονόματα
«Έχω απόλυτο σεβασμό σε μία μάνα που έχει χάσει το παιδί της και έχουμε κάθε λόγο να μην είμαστε από πριν αρνητικοί σε κάτι το οποίο λέγεται στο δημόσιο διάλογο»
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης 3