Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Οδηγίες και πληροφορίες για τη μετακίνηση των υπαλλήλων, που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα

Με αφορμή την έναρξη της διαδικασίας για τη μετακίνηση των υπαλλήλων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, των ειδικοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Διοικητικών Καθηκόντων, οι οποίοι έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, το ΑΣΕΠ ανήρτησε στην ιστοσελίδα του αναλυτικές οδηγίες και πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους.

Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (asep.gr) αναρτήθηκαν:
α) Η υπ’ αριθ. 2/2013 ανακοίνωση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (ΦΕΚ 598/Β/14-3-2013).

β) Η υπ’ αριθ. ΔΙΠΙΔΔ/B.1.1/3/οικ.7655 εγκύκλιος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της 19ης Μαρτίου 2013, με θέμα «Κινητικότητα υπαλλήλων σε διαθεσιμότητα, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 2/2013 ανακοίνωση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης», με τα συνημμένα σε αυτή Παραρτήματα, δηλ., τον Πίνακα Κατανομής Θέσεων στους Φορείς Υποδοχής, τον Πίνακα Φορέων Προέλευσης, τους Πίνακες Δήμων και Υπουργείων, τα Κριτήρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα Δικαιολογητικά/Πιστοποιητικά Απόδειξης, τους Τίτλους Γλωσσομάθειας, τους Τρόπους Απόδειξης, τις Οδηγίες Συμπλήρωσης Εντύπου Αίτησης- Υπεύθυνης Δήλωσης ΜΔ.ΔΕ.1, το Έντυπο Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης ΜΔ.ΔΕ.1 και το συμπληρωματικό έντυπο αίτησης για επιπλέον επιδιωκόμενες θέσεις.

γ) Αναλυτικές οδηγίες προς τις διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού των φορέων προέλευσης των προς μετακίνηση υπαλλήλων, σχετικά με την παραλαβή και τον έλεγχο των αιτήσεων καθώς και με την κατάρτιση του ψηφιακού πίνακα συνδρομής κριτηρίων.

Τέλος, επισημαίνεται από την αρχή ότι μετά την παραλαβή του ψηφιακού πίνακα συνδρομής κριτηρίων από τους φορείς προέλευσης, το ΑΣΕΠ θα καταρτίσει τον ενιαίο Πίνακα Βαθμολογίας, Κατάταξης και Διάθεσης των υπαλλήλων με βάση τον οποίο θα υλοποιηθεί η κινητικότητα του ανωτέρω προσωπικού στους φορείς υποδοχής της υπ’ αριθ. 2/2013 Ανακοίνωσης του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΣΕΠ: Πληροφορίες για τις διαδικασίες μετακίνησης των υπαλλήλων που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα

29 άτομα αναζητά μέσω ΑΣΕΠ το υπουργείο Δημόσιας Τάξης

«Παγώνουν» μέχρι το 2016 οι προσλήψεις σε δήμους και περιφέρειες

Απολύσεις στο Δημόσιο: Όλη η διαδικασία για την “έξοδο” των επίορκων και την διαθεσιμότητα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Βραχιολάκι» από σήμερα στο ογκολογικό νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι» – Σε εφαρμογή στο «Γεννηματάς» μέχρι τα τέλη Ιουνίου
Το σύστημα ιχνηλάτησης με «βραχιολάκι» είναι προγραμματισμένο να επεκταθεί σε επιπλέον 14 δημόσια νοσοκομεία έως τα μέσα Ιουλίου και σε συνολικά 100 έως τον Ιανουάριο του 2026.
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
12 συλλήψεις οπαδών για διακίνηση ναρκωτικών, βία, ληστεία και εκρηκτικά
Οι συλληφθέντες εκτός από τις υποθέσεις ναρκωτικών κατηγορούνται για πρόκληση σωματικών βλαβών, αρπαγή, απειλή, ληστεία, έκρηξη και κατοχή εκρηκτικών υλών, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αθλητισμού
Ένα περιπολικό