Τοπικά Νέα

Ζάκυνθος: Μετά τη σύλληψη, του έδωσαν πίσω τα κλεμμένα!

Στην εξιχνίαση κλοπής που σημειώθηκε πριν από λίγα 24ωρα στην περιοχή των Βολιμών Ζακύνθου προχώρησε η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα το συμβάν καταγγέλθηκε στην Αστυνομία το απόγευμα της Τετάρτης από το θύμα, κάτοικο Βολιμών, ηλικίας 71 ετών.

Τα ξημερώματα της 16ης Ιανουαρίου και ενώ ο 71χρονος κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του, μια ομάδα ανδρών μπήκε μέσα στο σπίτι, παραβιάζοντας την πόρτα.

Οι δράστες, ρουμανικής υπηκοότητας, αφού έψαξαν το σπίτι, μπήκαν μέσα στην κρεβατοκάμαρα και αφαίρεσαν το ποσό των 18.000 ευρώ. Τα χρήματα… επέστρεψαν στην τσέπη του ηλικιωμένου μετά τη σύλληψη των δραστών.

Στην υπόθεση εμπλέκεται κι ένας ακόμη κάτοικος Ζακύνθου.

Διαβάστε επίσης: Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα