Ελλάδα

Το 72% των στελεχών των ΕΔ έχει “χρησιμοποιήσει γνωριμίες για ευνοϊκή μετάθεση”

Ποια είναι τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί και τα οποία όπως φαίνεται τα κόμματα και σ΄αυτή την προεκλογική περίοδο …προσπερνούν με “όμορφα λόγια”;

Το οικονομικό θέμα δεν υπάρχει αμφιβολία είναι το νούμερο ένα.Και όπως προκύπτει από την τελευταία έρευνα που έγινε το 2009,πριν ο “κυκλώνας” της οικονομικής κρίσης πλήξει τη χώρα ,ήταν από τότε στην κορυφή της λίστας των προβλημάτων των στελεχών των ΕΔ.

Το παράδοξο είναι ότι η έρευνα στην οποία αναφερόμαστε,είχε γίνει από το ΠΑΣΟΚ που τότε κάλπαζε προς την εξουσία και βρισκόταν στον αστερισμό του “λεφτά υπάρχουν”.

Διαβάστε περισσότερα στο Onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα