Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Ανταλλαγή πυροβολισμών στον Έβρο μεταξύ δουλέμπορων και Αστυνομικών!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το επεισόδιο έγινε τις νυχτερινές ώρες, όταν αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης και της FRΟΝΤΕX, εντόπισαν βάρκα προερχόμενη από την Τουρκία που επιχειρούσε κατεβάσει στην ελληνική όχθη του Έβρου ποταμού ομάδα λαθρομεταναστών.

Όταν οι αστυνομικοί τους κάλεσαν να παραδοθούν, δέχθηκαν συνεχόμενα πυρά με πιστόλι, που είχαν οι διακινητές.
Οι αστυνομικοί αντέδρασαν αμέσως ανταποδίδοντας τα πυρά, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν δύο διακινητές, ενώ ο τρίτος ξέφυγε κολυμπώντας προς την τουρκική όχθη και αναζητείται.

Οι δυο διακινητές λαθρομεταναστών που τραυματίσθηκαν, νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Πρόκειται για έναν 33χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Τουρκίας και έναν 23χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Πακιστάν, οι οποίοι σύμφωνα με την αστυνομία ανήκουν σε κύκλωμα που δραστηριοποιείται στην περιοχή του Έβρου και έχει διακινήσει μεγάλο αριθμό παράνομων μεταναστών στη χώρα μας. Ο πρώτος νοσηλεύεται με τραύμα στο δεξί χέρι και πόδι και ο δεύτερος με τραύμα στο δεξί χέρι.

Επίσης συνελήφθησαν 25 λαθρομετανάστες, από τους οποίους οι 19 είναι από το Μπαγκλαντές και έξι από το Πακιστάν.

Οι δύο συλληφθέντες, που κατηγορούνται για αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Από πέρσι το Μάιο, είναι το τρίτο περιστατικό ανταλλαγής πυροβολισμών μεταξύ αλλοδαπών διακινητών και Ελλήνων αστυνομικών στην ίδια περιοχή του Έβρου.

Διαβάστε ακόμα:
O Έβρος “φούσκωσε” και εγκλώβισε τους λαθρομετανάστες

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε