Τοπικά Νέα

Κρήτη: Μεταμφιέστηκαν για να χτυπήσουν ξενοδοχείο!

Οι δράστες φορούσαν κουκούλες και περούκες...

Στα “πράσα” πιάστηκαν χθες το βράδυ (18-03-2012), στο Μακρύ Γιαλό Σητείας, τρεις Βούλγαροι, ηλικίας 43, 42 και 35 ετών για απόπειρα κλοπής χαλκού από εξωτερικό χώρο ξενοδοχείου.

Οι αστυνομικοί του Α.Σ. Κουτσουρά συνέλαβαν επ’αυτοφώρω τους δύο πρώτους, με κουκούλες και φορώντας περούκες, να προσπαθούν να κλέψουν από τον προαύλειο χώρο ξενοδοχείου, χαλκό, χρησιμοποιώντας κόφτες. Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 35χρονος είχε το ρόλο του “τσιλιαδόρου” και παρέμενε στο αυτοκίνητο “εποπτεύοντας” το χώρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα