Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Χανιά: Χώρισε με τη γυναίκα του, έμεινε άνεργος και απειλούσε να αυτοκτονήσει!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο 45χρονος ταμπουρώθηκε στο σπίτι του και ζητούσε να φύγουν οι αστυνομικοί και να τον αφήσουν να βάλει τέλος στη ζωή του…

Τέλος καλό όλα καλά για τον 45χρονο που από χθες το βράδυ (19-01-2012) είχε κλειστεί στο σπίτι του στο Βαμβακόπουλο στα Χανιά και απειλούσε να αυτοκτονήσει. Ο 45χρονος πλέον είναι ασφαλείς στα χέρια των αστυνομικών αρχών.

Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης, ήταν οπλισμένος με καραμπίνα, ενώ η γύρω περιοχή ήταν αποκλεισμένη  από τις αστυνομικές δυνάμεις. Μάλιστα μέσα στο σπίτι αρχικά βρίσκονταν και τα τρία παιδιά του 45χρονου που κάποια στιγμή αργότερα βγήκαν από το σπίτι.

Επισημαίνεται πως ο 45χρονος είναι άνεργος εδώ και καιρό ενώ πρόσφατα χώρισε και με τη γυναίκα του. Επίσης πριν μερικά χρόνια έχασε ένα νεογέννητο παιδί του.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, στο σημείο εκτός από τους ειδικούς ψυχολόγους της αστυνομίας βρέθηκαν και ομάδα των ΕΚΑΜ από το Ηράκλειο, καθώς και ο Γενικός Αστυνομικός Επιθεωρητής Κρήτης.

Τελικά μετά από μαραθώνιες συζητήσεις με τους ειδικούς της ΕΛ.ΑΣ που είχαν ξεκινήσει από χθες το βράδυ αλλά και τους κατάλληλους χειρισμούς ο 45χρονος πείσθηκε και παραδόθηκε στις αρχές.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε